Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Pokaż wątki Pokaż posty

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Slawko 21:22, 20 paź 2012

To parę pomysłów...

Mnie interesuje w podobnym stylu co pierwsza ilustracja, tylko by musiało być bez tych co pewien odcinek usztywniających poziomych stelaży, druga natomiast ładnie prezentuje się w ogrodach nowoczesnych... ciekawe rozwiązanie Na razie zmykam, będę później
Slawko 23:48, 20 paź 2012

Znalazłem kiedyś ciekawe pomysły do wykorzystania w ogrodzie...może komuś się przydadzą

zbigniew_gazda 09:27, 21 paź 2012

Sławko przeczytałem i zobaczyłem Twój wątek i jestem zauroczony pomysłami , zdolnościami i zainteresowaniem przyrodą mimo tak młodego wieku. Podziwiam bo w dzisiejszym świecie to unikat jest.
Tak trzymaj !!! A co do zadaszenia to popieram projekt z zasuwanym dachem jak na pierwszym zdjęciu.
Pozdrawiam.
Przetacznik 15:42, 21 paź 2012

To prawda, że intrygujesz wrażliwością i takim nieczęstym entuzjazmem widocznym w podejściu do przyrody, ogrodu, do tego zdolności w oku i rękach... to jest dobre...
Białą armerię mam w ogródku, też jestem ciekawa jak się będzie czuła w przyszłym sezonie bo dzieliłam i przesadzałam... wdzięczna roślinka
Pozdrawiam
Przetacznik 15:42, 21 paź 2012

To prawda, że intrygujesz wrażliwością i takim nieczęstym entuzjazmem widocznym w podejściu do przyrody, ogrodu, do tego zdolności w oku i rękach... to jest dobre...
Białą armerię mam w ogródku, też jestem ciekawa jak się będzie czuła w przyszłym sezonie bo dzieliłam i przesadzałam... wdzięczna roślinka
Pozdrawiam
Moniika 18:48, 21 paź 2012

Pomysły wspaniale , każdy jeden ! Chciałabym miec u siebie wszystkie
Slawko 00:41, 22 paź 2012

Wiosennie... na wiosnę planuję posadzić brzozę brodawkowatą "Youngii" zamiast Tui 'Danica' (ta za drewnianym panem)

...oraz wczesnojesienne
Welka 17:29, 22 paź 2012

Witam!
Byłam już u Ciebie kiedyś, bo pamiętam ptaszki skąpane w wodzie, ale nie wiem czy zostawiłam ślad. Ogród ślicznie skomponowany, ale z takimi zdolnościami to się nie dziwię.
Moi rodzice mieli różową armerię, to co z niej zostało bardziej przypomina kępę trawy (i to niezbyt ładnej) z pojedynczymi kwiatkami. W tym roku wsadziłam biała, zobaczymy jak się będzie zachowywała i u Ciebie i Weroniki, i u mnie.
Pozdrawiam
marzena 20:48, 22 paź 2012

zaglądałam już wcześniej...
podoba mi sie Twoje interesujace, niebanalne i intrygujące podejście do żywego organizmu ogrodu
nadal będę zaglądać
Lena 22:05, 22 paź 2012

...to już chyba trzeba mieć od dziecka smykałkę do tego... każdy ma do czegoś innego rękę albo głowę... jakby wszyscy mieli taki sam talent, to świat byłby nudny...

Sławciu no zmartwię Cię - nie każdy ma do czegoś smykałkę!!!

TY masz ponadprzeciętny talent - to rzadkość. Wiem TO
Ale ten chop na zdjeciu to przeca zdjęcie jest - ludzie,no nie dajcie sie nabrać!!!

Ufff......