Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Slawko 14:39, 20 lut 2013

Witajcie po dłuuugiej przerwie Jakbyście wiedzili ile u mnie się teraz dzieje Nie chcę mówić by nie zapeszyć Podpowiem tylko, że to związane z naszą pasją
Byłem dziś znów na stażu i omawialiśmy temat nawadniania ogrodu Haa... Pan postanowił pokazać filmik jak powstaje takie nawadnianie w ogrodzie Włącza się... a tam kto? Danusia, Witek i część ekipy - "Znajdujemy się w ogrodzie Kasi..." (coś w tym stylu) heee... ale byłem mile zaskoczony Nawadnianie wykonane perfekcyjnie Cóż trzeba się uczyć od najlepszych Pozdrawiam i lecę na korki z matmy
Przetacznik 21:32, 21 lut 2013

czytam, że masz ogrom zajęć i ...jakieś fajne plany... super : )
Slawko 22:07, 21 lut 2013

Nooo... tak trochę tego jest ale na razie mam kilkudniową przerwę na odpoczynek Plany?... tak... muszę dać z siebie 100% a nawet 200%, bo od tego zależy moja przyszłość zawodowa No powiem, bo już się chcę pochwalić... mam do zaprojektowania ogród (cały!) Od razu mówię, że się nie reklamuje ani żadnych takich Ale musiałem się pochwalić Wszystko teraz zależy ode mnie... inwestorzy - super ludzie... lubią ogrody takie jak ja czyli żadnych tui, mało iglaków, nasadzenia chaotyczne ale bez przesady i bym mógł tak dalej wymieniać Cieszę się niezmiernie
baraga1904 22:09, 21 lut 2013

...ale masz wyzwanie przed soba!!..bedę trzymac kciuki żeby sie udało..
Slawko 22:22, 21 lut 2013

Nawet nie mów Noce są najgorsze... naoglądam się mnóstwa inspiracji, później zastanawiam się gdzie by je można ewentualnie wykorzystać... i człowiek ma po spaniu ale jak ktoś to kocha robić, to nawet nie przespane noce nie są dla niego udręką Dzięki wielkie i pozdrawiam
ewalm 00:13, 22 lut 2013

Slawko napisał(a)
No powiem, bo już się chcę pochwalić... mam do zaprojektowania ogród (cały!) Od razu mówię, że się nie reklamuje ani żadnych takich Ale musiałem się pochwalić Wszystko teraz zależy ode mnie... inwestorzy - super ludzie... lubią ogrody takie jak ja czyli żadnych tui, mało iglaków, nasadzenia chaotyczne ale bez przesady i bym mógł tak dalej wymieniać Cieszę się niezmiernie

Sławko, gratulacje! Wiem, jak to cieszy i trzymam za Ciebie kciuki.
Przetacznik 14:02, 22 lut 2013

No i świetnie, fajnie, że podchodzisz do wyzwania z takim entuzjazmem, na pewno świetnie się uda : ) A portret tańczących się podobał zamawiającym?
Slawko 19:13, 22 lut 2013

Przetacznik Oczywiście, że się podobał Już zaznaczyli, że jak co to znów będą zamawiać u mnie Więc musieli być zadowoleni Teraz jeszcze muszę dwa portrety skończyć i na razie do czasu matury kończę z tym rysowaniem na zamówienia Czas się zabrać porządnie za naukę no i za projekt

Ewalm Dzięki wielkie i pozdrawiam cieplutko
danuta_szwajcer 18:11, 26 lut 2013

Witaj gdzieś z sasiedztwaogród moje klimaty, super zdjęcia no i ptaszki ale najbardziej podoba mi sie Twoje podejscie : musze dac z siebie wszystko bo od tego zależy moja przyszłość zawodowa Brawo tak trzymaj pozdrawiam
Bogdzia 18:26, 26 lut 2013

No to masz okazję się wykazac , postaraj sie jak najlepiej , przy tym zapale jaki masz pewnie sie uda czego życzę.