Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 17:55, 24 cze 2013

ale się wczoraj zdziwiłam, jak na małym patyczku limki, który wetknęłam w piasek pojawił się pak kwiatowy, tego się nie spodziewałam
Milka 18:00, 24 cze 2013

Irenko, zdjęcia ze spotkania w bukszpanowym bardzo energetyczne, miło się ogląda i aż żal, że się nie było...
Tyle się ostatnio dzieje na Ogrodowisku , a ja nigdzie nie jestem na bieżąco, ale staram się, staram... lecę oglądać zdjęcia angielskie i z różanego spotkania
Pozdrawiam.

Eliza, nie przejmuj się, chyba nikt nie wyrabia, tyle się dzieje, emocje i wrażenia i ludzie

świetnie się oglądało relację z Komorowa Twoimi oczami ... chyba wieczorem zrobię sobie powtórkę ...

Anglia ... jestem w połowie ...
____

twoja relacja i tak najlepsza, ja bardziej kronikarsko
jutro dalej wklejam fotki z Anglii, bo w domu masa zaległości i wolny net, tracę przy nim cierpliwośc, ale powoli pokażę, zreszta jeszcze wszyscy nie mieli czasu na wklejanie tyle się dzieje!
Sebek 18:06, 24 cze 2013

Oglądam zdjęcia - z Anglii, od Ciebie i z Komorowa

I nadziwić się nie mogę skąd w dzisiejszych czasach tacy ludzie jak Wy? Żeby sobie tak słodzić i to jeszcze szczerze - normalnie mi aż poziom cukru w organizmie się podnosi, a co dopiero tym chwalonym
Sebuśkam
TheMagda 18:09, 24 cze 2013

Irenko, Ty, twoja energia i twój optymizm nie jest z tego świata
ogromne buziole :***
Urszulla 19:22, 24 cze 2013

Irenko,co to jest?
uwielbiam taki kolor bordo
kwiatholandii 19:33, 24 cze 2013

Irenko, energio chodząca fajnie było Cię znowu zobaczyć. Jak już pisałam u mnie szkada, ze się nie dogadałysmy bo w jedna stronę miałam miejsc i 4 nawet, ale powrót byłby ze znakiem???
JulkAd 20:44, 24 cze 2013

irena_milek napisał(a)
Jula, dobrze, że nie krwiopijca, jak komary!

Ania, u mnie to już porażka z komarami! dziś mężuś pryska, specjalistycznym środkiem, w masce do tego, liczę, że jakoś uda się w końcu cos zrobić
do Anglii wrócę, tzn wklejac fotki będę, ostatni ogród będzie nasz, choć wszystko piękne

Irenko z tymi opryskami trzeba było poczekać, aż front wilgotny przejdzie , bo przed deszczem to szkoda czasu i kasy....
wojtas2101 21:59, 24 cze 2013

Irenko
Dziękuję za odwiedziny mojego wątku, wiem że trochę krótko byłem teraz żałuje, na następnym spotkaniu obiecuje poprawę. Pozdrawiam
ka1sia 22:55, 24 cze 2013

Irenko, marzylam, żeby poznać Cię osobiście i uściskać i spełniło się Swoją życzliwością, szczerym uśmiechem, radością życia przyciągasz, jak magnes Uwielbiam takich LUDZI
Mam nadzieję, że to nie było nasze jedyne spotkanie Buziaki ślemy, ja i Przemek
alinak 23:02, 24 cze 2013

sama nie wiem Irena co pierwsze oglądać . latam po wątkach jak szalona . ale fotki z Anglii rewelka . jednak czuje niedosyt ...to dlatego że lepiej bym to chciała ujrzeć na żywo .