Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Enya73 21:48, 09 wrz 2013

Niesamowicie klimatyczny zrobił się Twój ogród. Widać już ogrom zmian i wielką pracę, jaką wykonaliście Cudowne miejsce dla całej Twojej rodziny stworzyliście
Pozdrawiam serdecznie
Mala_Mi 11:47, 10 wrz 2013

A ja nie poznałam miejsca.. tak sie zmieniło.. myślałam, że to fota ze spotkania... budę dopiero rozpoznałam
makkasia 12:16, 10 wrz 2013

Irenko, Co tam było zamiast kamieni??
zdjecia przed by sie przydały, no ja jak zwykle nie ogarniam, zresztą jak można ogarnąć ??
Nie sposób ...Pozdrawiam
malgorzata_s... 14:34, 10 wrz 2013

Bardzo dziękuję za odwiedzinki. Pinokio to tak naprawdę wąsaty góral z kuflem. Jest jeszcze druga taka figóra u mnie. Dzięki za pochwałę pomysłów ale gdzie mi tam do Twojej pomysłowości. Pozdrawiam i się uśmiecham. A zauważyłaś że przed restauracją masz wienek na głowie? Cudnie Ci pasuje.
Milka 15:19, 10 wrz 2013

Weroniko, boskie te dzielżany! dzięki
ja ostatnio tez krucho z czasem

Haniu, wpuścili, a starówka boska, zwłaszcza w doborowym towarzystwie

Ula, cały rok mi mija w podróżach, tak wyszło

Aniu, już wiem, ze ze wszystkim jesteś na bieżąco, fajnie było
nie poznałaś! no liczę, ze za rok będzie lepiej, ale się cieszę, ze oceniasz na plus; tam tylko chwasty, jakieś głupie 4 kostki, krzesłą ciągle do wymiany, a tak szast prast i jest ok

Krysiu, trochę metrów jest, ale inni mają więcej jutro znowu wyjazd i nie wiem czy choć chwilkę pocieszę się robótką w ogrodzie no i męczę się szukając lamp do środka, to jak w powiedzeniu, osiołkowi dano.....a z tymi kamieniami ciągle latam od kilku lat, mam nadzieję, ze już koniec

kitek81, dzięki, jakie to miłe

Kondziu, coś tam się zmienia, ale głównie Waligóra działa macham

AgnieszkaW, chyba ostatni raz latam z kamieniami, ale kto wie? dzięki Agnieszko

Haniu, trzymam się ...dzięki tęsknię za plewieniem

Gocha witaj, miło słyszeć takie pozytywne słowa wypad na ogrody działkowe dał mi nowe pomysły, tylko z czasem krucho, ale może ta aura utrzyma się do grudnia, to zdążę
no nie zauważyłam to jak święta w aureoli wyglądam

Gierczusiu, uciekłam do Warszawy, zwiedzałam stolicę

Ewa004, czyli Ewciu lubisz trawki te co wymieniłaś u siebie, są boskie, mam obie

Bogda, normalnie raka spiekłam! ale ci zdradzę, że i diabełek we mnie siedzi, ciiii

Basiu, byłam u ciebie, obejrzałam cuda roślinne i wywrotowe działania sąsiedzkie

Anitko, dzięki i masz rację, za rok od 2012 do 2013, dużo się zmieniło, ale jeszcze daleko do tego co mam w wyobraźni, a ta u mnie bujna, oj bujna

Makkasia, Kasiu, tam były chwasty, trawnik, ławka, tron, potem okrywowe, no mnóstwo, aż uprościłam sobie i teraz jest ok, bo nawiązuje do całości, dalej w innym miejscu widać, jest powtórzenie tych kamieni i trawy w towarzystwie kul cisowych; zimą będę robić porównania pozdrawiam

i trochę ogrodu
lubię to przeplatanie białej i fioletowej budlei

malgorzata_s... 15:23, 10 wrz 2013

Dla mnie wyglądasz jak Krakowianka jedna. Budleje cudne.
Milka 15:32, 10 wrz 2013

róża Angela i trzcinnik, a dalej metasekwoja

i malwa co niby czarna.i rozplenica, co ją uwielbiam
jotka 15:37, 10 wrz 2013

Cudne te białe budleje muszę gdzieś takich poszukać ...
Milka 15:40, 10 wrz 2013

Jolu, jak się cieszę, ze wpadłaś
koniecznie kup, ona ma inny pokrój, prosta, strzelista, nie rozłazi się tak niechlujnie jak te inne kolory, a na dodatek, kolby kwiatów są ogromne, ...ściskam
biegnę do ciebie, nadrabiam ciut
Milka 15:48, 10 wrz 2013

Dla mnie wyglądasz jak Krakowianka jedna. Budleje cudne.

nieźle, dzięki

jeżówki i datura, pachnie obłędnie, kwiaty niesamowite i tak ich dużo!

moje ulubione portulaki