Weroniko, boskie te dzielżany! dzięki

ja ostatnio tez krucho z czasem
Haniu, wpuścili, a starówka boska, zwłaszcza w doborowym towarzystwie
Ula, cały rok mi mija w podróżach, tak wyszło
Aniu, już wiem, ze ze wszystkim jesteś na bieżąco, fajnie było

nie poznałaś! no liczę, ze za rok będzie lepiej, ale się cieszę, ze oceniasz na plus; tam tylko chwasty, jakieś głupie 4 kostki, krzesłą ciągle do wymiany, a tak szast prast i jest ok
Krysiu, trochę metrów jest, ale inni mają więcej

jutro znowu wyjazd i nie wiem czy choć chwilkę pocieszę się robótką w ogrodzie

no i męczę się szukając lamp do środka, to jak w powiedzeniu, osiołkowi dano.....a z tymi kamieniami ciągle latam od kilku lat, mam nadzieję, ze już koniec
kitek81, dzięki, jakie to miłe
Kondziu, coś tam się zmienia, ale głównie Waligóra działa

macham
AgnieszkaW, chyba ostatni raz latam z kamieniami, ale kto wie

? dzięki Agnieszko
Haniu, trzymam się ...dzięki

tęsknię za plewieniem
Gocha witaj, miło słyszeć takie pozytywne słowa

wypad na ogrody działkowe dał mi nowe pomysły, tylko z czasem krucho, ale może ta aura utrzyma się do grudnia, to zdążę

no nie zauważyłam

to jak święta w aureoli wyglądam
Gierczusiu, uciekłam do Warszawy, zwiedzałam stolicę
Ewa004, czyli Ewciu lubisz trawki

te co wymieniłaś u siebie, są boskie, mam obie
Bogda, normalnie raka spiekłam! ale ci zdradzę, że i diabełek we mnie siedzi, ciiii
Basiu, byłam u ciebie, obejrzałam cuda roślinne i wywrotowe działania sąsiedzkie
Anitko, dzięki i masz rację, za rok od 2012 do 2013, dużo się zmieniło, ale jeszcze daleko do tego co mam w wyobraźni, a ta u mnie bujna, oj bujna
Makkasia, Kasiu, tam były chwasty, trawnik, ławka, tron, potem okrywowe, no mnóstwo, aż uprościłam sobie i teraz jest ok, bo nawiązuje do całości, dalej w innym miejscu widać, jest powtórzenie tych kamieni i trawy w towarzystwie kul cisowych; zimą będę robić porównania

pozdrawiam
i trochę ogrodu
lubię to przeplatanie białej i fioletowej budlei