Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

GorAna 17:37, 02 lis 2013

Irenko, czytam o Twoich drutach.....i moje wspomnienia ożyły.....wiem doskonale co czujesz....myślałam, że tazaz robią to w miejscowym znieczuleniu.....nic to, już jest po....nie przemęczaj ręki....pozwól zagolić się miejscom po drutach....będzie już tylko lepiej
Pozdrawiam cieplutko
Madzenka 18:05, 02 lis 2013

Siostra nawet do lekarza nie poszła. Mimo że zemdlala po... Kupiła sobie tylko plaster zastępujący szwy.... Jak tu nie bić? Nie wypada bo starsza o 14 lat i zawsze mówię, że to moja młodsza mama
kwiatholandii 19:30, 02 lis 2013

Trzymaj się bidusiu. Mam nadzieję, że palec już lepiej. Jezeli jednak plany zimowe są, to musi być lepiej. Ten wyjazd bez Ciebie jest niemożliwy optymistko nasza
Krys 21:02, 02 lis 2013

Irenko przeczytałam o drutach ... oszczędzaj teraz palec i siebie,pozdrawiam ciepło
Robertop 00:11, 03 lis 2013

Irenko, trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia i wpieram myślami
Margarete 01:51, 03 lis 2013

Współczuję bólu i problemów, ale trzyma..nomen omnen.kciuki za powodzenie rehabilitacji i rychły powrót ręki do sprawności
U mnie za oknem coraz zimniej, coraz mniej liści na drzewach, coraz bardziej jesiennie - w złym znaczeniu tego słowa. ale lobelia na tarasie cały czas kwitnie - mam ją pierwszy raz w tym roku i bardzo mi sie podoba, a najbardziej to że tak długo zdobi taras. U ciebie więcej jednorocznych widać i generalnie na tych fotkach to masz takie bardziej wrześniowe a nie listopdowe widoczki. To jednak te ponad 200 km robi swoije, mnie już jest bardziej buro.........
Pozdrawiam
Milka 06:22, 03 lis 2013

zawitka napisał(a)
No kochana drutów niet a teraz już będzie tylko lepiej .Nie przesadzaj z ćwiczeniami odpóść jak boli i jak przestanie znowu trochę .Rehabilitacja to cudowna rzecz ale niebezpieczna dla nadgorliwych .wierz mi to praktyczna rada od serca kolezanki .W dwóch nogach miałam druty to wiem co mówię Pomalutku i z głową ale bez bólu Całuski i trzymam kciuki
Masz kffiatuchy dla otuchy

Halinko, no będę słuchać, ło matko, ty to miałaś przejścia!
Widziałam na żywo, jak śmigasz, to już optymistycznie patrzę na siebie
Dzięki za kwiatuchy
Milka 06:24, 03 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
Irenko, myśl o grudniu, będzie lepiej

Myślę cały czas
W drodze na groby opowiadałam corce
Milka 06:27, 03 lis 2013

Urszulla napisał(a)
Irenko, aż ciarki mi przechodzą jak pomyślę o Twoim palcu.
Danusia optymistycznie myśli o grudniu,
wszyscy tak samo myślimy o listopadzie
optymizm na forum w dużym zapotrzebowaniu...

Oj racja
U mnie tyle zaleglosci, że te miesiące zlecą szybko, tylko szkoda, że tak szybko jest ciemno
Jednak muszę stwierdzić, że kiedyś bardziej narzekałam, teraz wymyslam sobie zadania
Ulcia miłej niedzieli
Milka 06:30, 03 lis 2013

GorAna napisał(a)
Irenko, czytam o Twoich drutach.....i moje wspomnienia ożyły.....wiem doskonale co czujesz....myślałam, że tazaz robią to w miejscowym znieczuleniu.....nic to, już jest po....nie przemęczaj ręki....pozwól zagolić się miejscom po drutach....będzie już tylko lepiej
Pozdrawiam cieplutko

Aniu, no to już się cieszę, ale szkoda, że jakoś nic się nie zmieniło w tym zakresie, ale uzbrajam się w cierpliwość, uszy do góry i do przodu