Marta, te żółcie to mnie dobijają, ostatnim razem nie zmieniłam i tak długo się ostały będzie szara biel, a w sumie wszystkie pokoje są w takim biało-szarym też, jakby muśnięte gołębim różem, w niektórych doszło sporo samego szarego, jednym słowem wszystko wytonowane, kolory znikają; miałam zagwozdkę co w sypialni wymyślić, no bo szafy ok, ale się opatrzyło i wymyśliłam, zrobią mi na skrzydłach grafikę z naszego zdjęcia, ale zmienią kolory, mam nadzieję, ze będzie dobrze wyglądać
no i przyjdzie mi malować całe drewno, jakie mam, też szara biel, potem woskowane i olejowanie, bo mam taki preparat w jednym...i chyba kominek ciut zmienię, jednym słowem nie wiem czy do lutego skończę zatem zima może sobie trwać
...Masz rewelacyjne dzieciaki, jak ja słucham teksty dzisiejszych dzieci, to po prostu ubaw na maksa
a tu zmieniałam osłonki, bo były złoto czarne...teraz wszystkie muszę spasować..
tu przed i po
W lutym cięcie lub na początku marca, wszystko zależy tez od pogody, w każdym bądź razie bez cięcia nie ma kwitnienia; jedyny wypadek, to gdy są pąki i przyjdzie mróz, wiadomo ze nie zakwitnie, ewentualnie w sierpniu powtórzy kwitnienie
Danusiu wzajemnie, ja świetowałam, a Ty pewnie jak odwiedzisz bliskich , to nacieszysz się do woli
Wiesz, nie spodziewam się, że coś złego powiedzą, ale każdy lubi co innego i ma inny gust, i najwyżej przemilczą w sumie trudno zmieniać coś, co jest i zrobić to dość oszczędnie, niestety podłogi będę zmieniać na wybielony szary, bo te co mam, nijak mi nie pasują teraz, i miało być malowanie, a w rezultacie remont wszystkiego, ale mam wspaniałego męża, toleruje wszystkie moje szalone pomysły, ba w większości te olbrzymie prace on wykonuje, ja bardziej dekoratorskie, ramy, osłonki, lampy, meble, ramki do zdjęć itd będę szyć nowe poduchy i obijac nowymi tkaninami krzesła, ale to umiem
o tu leżą kolejne 2 lampy do zmiany, jak zrobię pokażę chyba, ze będzie tragicznie, to nie
Irenko, nie spodziewałam się, że samodzielnie tak dobre, świetne po prostu efekty osiągniesz. Ciekawi mnie bardzo ta farba do donic zewnętrznych, czy się nadaje?