Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

AgnieszkaW 15:51, 17 mar 2014

Świetny pomysł z połączeniem rabat
malgorzata_s... 15:52, 17 mar 2014

Plany niesamowite, normalnie powalające Ty jak już coś zmieniasz to klękajcie narody
baraga1904 15:58, 17 mar 2014

...masz ogromniaste plany ogrodowe Irenko i z pewnościa wyjdzie Ci wszystko super...wpadam i podczytuję co u Ciebie co jakis czas... dzisiaj zostawiam slad...wiosna piekna chociaz dzisiaj wieje jeszcze mocno...ale u mnie już po krokusach...
Milka 16:23, 17 mar 2014

Anita1978 napisał(a)
Jaki plany! A jak ładnie pokazane
Pozdrawiam
P.s. U nas zimnica i zawierucha

U nas w miarę..
tak wirtualnie trudno wytłumaczyć, ale w miarę postępu prac, będę pokazywać, to może będzie bardziej klarowne
pozdrawiam Anitko
Milka 16:24, 17 mar 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Ale cię roboty czeka,Irenko czy kupiłaś nasina cyni liliput?

Nie kupiłam, nie widziałam, mam swoje cynie okazałe z ubiegłego roku, zbierałam nasiona...a Tobie udało się kupić? Bogusiu pozdrawiam
Milka 16:25, 17 mar 2014

Eve napisał(a)
Wiosna cudowna i jaka szybka

Bardzo pochwalam zmiany!!!!!
Im mniej latania w kółko z kosiarką tym lepiej Zdecydowanie lepiej będą wyglądały długie rabaty. W Anglii między nimi trawnik robi za ścieżkę i świetnie to wygląda

Tam gdzie kulki w kółkach to prosi się jakaś ścieżka i bukszpany wzdłuż ścieżki. Ale pewnie taki koncept jest Narysować trudno

Dużo pracy będzie, ale na pewno będzie efekt! Trzymam kciuki i kibicuję

Ewa, tak będzie, że między rabatami alejka z trawnika, swobodne dojście z każdej strony, a jeśli zabraknie bukszpanów do projektu, ruszę na farmę
Licze, ze będę zadowolona, ale na samą myśl, głowa mnie boli
Milka 16:27, 17 mar 2014

EPODLAS napisał(a)
Irenko, dobry pomysł z likwidacją kółek. Ja mam rabaty i trawnik bez żadnych wysp. Dużo lepiej się kosi. Też tak jak ty dążę do tego aby zrobić jak najbardziej praktyczny ogród, ale na razie jakoś się nie udaje. Patyki z hortensji powsadzałam, napiszę czy się udało czy nie.

No ja Bożenko nie wiem, skąd mnie te kółka się wzięły; likwiduję, będzie kopania i zrywania darni, ale przyda sie, wywiozę do lasku i się skompostuje
Na pewno przyjmą się, to takie proste, że aż nie do uwierzenia czego, to się człowiek nie nauczy
Cmokam
Milka 16:28, 17 mar 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Świetny pomysł z połączeniem rabat

Cieszę się z aprobaty, ogród zyska i inaczej przestrzeń się ułoży,, a tak robiłam dołowanie roślin ana chwilę, a chwila trwałą
tylko czy sobie poradzę?
Milka 16:29, 17 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Plany niesamowite, normalnie powalające Ty jak już coś zmieniasz to klękajcie narody

Gosiaczku, bo areał duży i wszystko duże wychodzi, ale mus to połączyć, będzie fajna komunikacja, dojście i wrażenie, w myślach to widzę tylko teraz najtrudniejsze, ułożenie i połączenie roślin, bo ja mam ich tam mnóstwo, śpią jeszcze
Kondzio 16:31, 17 mar 2014

A co wy juz oszaleliscie na punkcie knotów prostych nie rozumiem tego Ania asc tak samo robi macie piękne ogrody przecież