Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 16:31, 17 mar 2014

baraga1904 napisał(a)
...masz ogromniaste plany ogrodowe Irenko i z pewnościa wyjdzie Ci wszystko super...wpadam i podczytuję co u Ciebie co jakis czas... dzisiaj zostawiam slad...wiosna piekna chociaz dzisiaj wieje jeszcze mocno...ale u mnie już po krokusach...

Długo mi zajęło wyjście z tych placków i dołowania, ale lepiej późno, jak wcale, trzymaj kciuki, bo natyram się, jak osioł, więc niech będzie już dobrze, ile razy będę ogród do góry nogami wywijać
u mnie jeszcze krokusy są, ale tam gdzie bardziej wilgotno, ale już inne na pierwszy plan się pachają, u ciebie pewnie też
pozdrawiam
Sebek 16:41, 17 mar 2014

Chciałem zameldować, że u mnie przed szkołą zaczęła kwitnąć forsycja - pierwszy raz moje okolice dogoniły Wrocław - wystarczyło tylko trochę deszczu

Plany masz jak zwykle ogromne - ale pochwalam - o wiele lepiej będą wyglądać takie wieeeelkie rabaty niż pojedyncze
anna_g 16:46, 17 mar 2014

Irenko - mnie się tez podoba pomysł połączenia i zmiany formy rabat. Będzie wygodniej na pewnow. Narobisz się ale na pewno będziesz zadowolona A poza tym zmiany są w końcu potrzebne
Milka 16:56, 17 mar 2014

Kondzio napisał(a)
A co wy juz oszaleliscie na punkcie knotów prostych nie rozumiem tego Ania asc tak samo robi macie piękne ogrody przecież

Kondziu, dzięki za tę opinię, ale ja teraz widzę, jakie u mnie lawirowanie, chyba przy tym podlewaniu i kluczeniu mnie wkurzyło
Milka 16:57, 17 mar 2014

Sebek napisał(a)
Chciałem zameldować, że u mnie przed szkołą zaczęła kwitnąć forsycja - pierwszy raz moje okolice dogoniły Wrocław - wystarczyło tylko trochę deszczu

Plany masz jak zwykle ogromne - ale pochwalam - o wiele lepiej będą wyglądać takie wieeeelkie rabaty niż pojedyncze

To u was naprawdę nietypowo, jakoś mi się zawsze kojarzy, ze dużo chłodniej...a tu hym, wiosna
Sebuś, rozumiesz, że należy to zmienić, układ zyska i nie będę się plątać
Milka 16:59, 17 mar 2014

anna_g napisał(a)
Irenko - mnie się tez podoba pomysł połączenia i zmiany formy rabat. Będzie wygodniej na pewnow. Narobisz się ale na pewno będziesz zadowolona A poza tym zmiany są w końcu potrzebne

Tak właśnie myślę, że to burzy wygląd ogrodu, co krok coś, a tak jednolicie, powinno wyjść dobrze, najgorzej dobieranie pięter roślin, o wykopywaniu nie wspomnę, bo drzewa muszę też ruszyć
magnolia 17:03, 17 mar 2014

mnie tez się podoba. takie rozbijanie na 'drobne' kształtów jest zawsze trochę chaotyczne, a tak będzie lepiej, szczególnie że masz duży ogród
Milka 17:06, 17 mar 2014

Magnolia, jej, jak ja cię dawno nie widziałam cieszę się, ze popierasz, czyli więcej głosów za
a trawki od ciebie u mnie ruszyły, foto mam ale byle jakie, zrobię lepsze i pokażę
p.s. i ubolewam, ze nie ma wątku Twojego, obiecałaś!!
Bogdzia 17:21, 17 mar 2014

Irenko bardzo mi się te zmiany podobają . Dobrze kombinujesz, będzie lepiej o wiele.
Milka 17:27, 17 mar 2014

Cieszę się, kolejny głos za ale będzie orka, uf, do kopania chyba kogoś wezmę, męża musze oszczędzać