Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Kasik 17:29, 17 mar 2014

Irenko, widzę, że planujesz duże zmiany. Ja może aż tak dobrze się nie znam, bo i ogrodnik świeży ze mnie, ale połączenie kilku rabat to super pomysł. A szczególnie takich porzucanych na trawie. U mnie jest tego mniej, ale byłoby tego gdybym tu nie trafiła. Kosiarką manewrować przy ich wielkiej ilości , to masakra.

Takie połączenie i uzyskanie ścieżek jest super- tym bardziej, że ogród duży i ścieżki wskazane. Jak roślinki urosną to robi się on bardziej tajemniczy.

Będę kibicowała.
AgnieszkaW 17:34, 17 mar 2014

Irenko, odbierz wiadomość...
Milka 17:38, 17 mar 2014

Kasik napisał(a)
Irenko, widzę, że planujesz duże zmiany. Ja może aż tak dobrze się nie znam, bo i ogrodnik świeży ze mnie, ale połączenie kilku rabat to super pomysł. A szczególnie takich porzucanych na trawie. U mnie jest tego mniej, ale byłoby tego gdybym tu nie trafiła. Kosiarką manewrować przy ich wielkiej ilości , to masakra.

Takie połączenie i uzyskanie ścieżek jest super- tym bardziej, że ogród duży i ścieżki wskazane. Jak roślinki urosną to robi się on bardziej tajemniczy.

Będę kibicowała.

Kasiu, roślinki są duże, ale jeszcze w stanie spoczynku, bo nie ruszyły, u mnie ogród dość dojrzały, ale część miejsc nowa i nowe nasadzenia, no sama jestem ciekawa jak to wyjdzie
ale chyba każda zmiana wychodzi na lepsze, tak myślę
Milka 17:38, 17 mar 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Irenko, odbierz wiadomość...

Odebrałam, jestem zachwycona
Kasik 17:59, 17 mar 2014

irena_milek napisał(a)

Kasiu, roślinki są duże, ale jeszcze w stanie spoczynku, bo nie ruszyły, u mnie ogród dość dojrzały, ale część miejsc nowa i nowe nasadzenia, no sama jestem ciekawa jak to wyjdzie
ale chyba każda zmiana wychodzi na lepsze, tak myślę

Pewnie, że tak. Wcale nie wątpię w trafność decyzji. Przecież dlatego właśnie odnawiamy domy, szukamy nowych potraw, jeździmy w nowe miejsca. Dlaczego ogród miałby być taki sam cały czas.

Pomimo swych naturalnych zmian- taka kosmetyka, lub ciut więcej niż kosmetyka jemu tez się należy. A Ty wtedy będziesz się czuła ponownie zrealizowana i zadowolona.

Bardzo popieram.

Moje lawendy cięłam jak przykazałaś. - po deszczu widać jak ruszyły.
polinka 18:57, 17 mar 2014

Nadrobiłam, jedyne 10 stron! Litości proszę Oddaję również głos za zmianami. Kocham geometryczne ogrody więc jakbym mogła wnosić sprzeciw Zdjęcia projektowe bardzo klimatyczne.
gierczusia 19:00, 17 mar 2014

Lecę szukać tych zdjęć projektowych...
Urszulla 19:14, 17 mar 2014

Irenko, z przyjemnością obejrzałam co z ziemi u Ciebie wychodzi. Od razu też przypomniałam sobie o chostach i innych rzeczach które mam pod ziemią i o nich zapomniałam. Ufff, jakoś mi lżej.
Patyczki z horti niech się ukorzeniają, a u siebie w czasie odliściania rabaty znalazłam te z zeszłego roku schowane za bukszpanem- ciekawe czy puszczą coś w tym roku
Natomiast jak zobaczyłam Twoje plany rewolucyjne to o mało nie zemdlałam, rzeczywiście bez pomocników ani rusz. Tak cicho tylko może sobie- rób po kolei i niekoniecznie wszystko w tym roku ale znając Twój temperament będzie trudno Cię od tego zamiaru powstrzymać- skoro już na kompie plan narysowanyha,ha
jagoda99 19:18, 17 mar 2014

Irenko pozdrawiam u mnie nadal zimno
W sobote bylam na wystawie ogrodowej zdjecia u mnie zaczynaja sie na 142 stronie
Moze znajdziesz czas i ochote na ogladanie bylo cudnie bylam przez szesc godzin nieobecna na tym swiecie
gierczusia 19:18, 17 mar 2014

irena_milek napisał(a)

Irenko ... Ja mam pytanie o te urocze " krzoki" pod murem.. Maja kształt dla mnie pilnie poszukiwany , możesz mi zdradzić co to takiego .. Bo naprawdę nie pamiętam co ja tam widziałam w sezonie

Dziękuję od razu

Buziaki