Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 12:04, 18 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)
A mi sie twoje koła podobają...... Ja bym te duuuuuże zostawiła tylko zliwkidowala małe....

Marzenko, nigdy mi tego nie mówiłaś właściwie, nie wiem, czy tobie cokolwiek się u mnie podoba, liczę, że coś jednak jest
zostaną wyspy koła, bo to konkretna budowla i bardzo mi się podobają, zostanie bluszczowo- rodkowa rabata jako koło i z kulami Danica, reszta przepadnie
Milka 12:05, 18 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Irenko masz rację Tylko tak by się chciało... Ale masz rację Dzięki

Wiem, ale wszystko zależy od podejścia, wywalamy stereotypy i cieszymy się tym, co jest
Tusiala 12:06, 18 mar 2014

Milka 12:08, 18 mar 2014

Luki napisał(a)
A myślałem cwany, że jak na zajęciach nadrobie forum, wieczorem mniej nadrabiania będzie a tu prawie 10 stron, ale poczytałem. Dochodzę do wniosku, że moje zmiany przy twoich to tylko rozgrzewka Pozostaje mi kibicować

Łukasz, chyba nudnawe zajęcia były
Kibicuj i doradzaj, każdy głos się liczy, każde spojrzenie ważne a ja będę tobie kibicować, bo masz też świetne plany i bardzo cię podziwiam....dawałabym cię za przykład synowi, ale już za start z takim pomysłem, dostałabym po nosie
Mirka 12:11, 18 mar 2014

Planowane zmiany na pewno stworzą ogród jeszcze bardziej uporządkowany jestem za i trzymam kciuki coby M się nie zniechęcił i współpracował.Irenko pięknie będzie.Pozdrawiam z wychodzącym słoneczkiem
buziaki.
Milka 12:15, 18 mar 2014

Krys napisał(a)
Irenko pięknie u Ciebie już wiosna zawitała,bardzo mi się planowane zmiany podobają . Dobrze planujesz i kombinujesz, będzie lepiej i łatwiej do koszenia trawy,pozdrawiam

Wiosna jest rzeczywiście, tyle roślin w pąkach, tyle łebki wystawia, ale przede wszystkim zapach wiosny jest i śpiew ptaków fajnie, ze mamy ogrody, tu wszelkie pomysły realizujemy i doprowadzamy się do kondycji
Milka 12:18, 18 mar 2014

Mirka napisał(a)
Planowane zmiany na pewno stworzą ogród jeszcze bardziej uporządkowany jestem za i trzymam kciuki coby M się nie zniechęcił i współpracował.Irenko pięknie będzie.Pozdrawiam z wychodzącym słoneczkiem
buziaki.

Właśnie ciągle mi harmonii brakowało, a ja spod znaku Panny i mam do niej ciągoty....dlatego zawsze przemawiał do mnie ogród Wieloszki
Mam nadzieję, że też jesteś szczęściarą i mąż dzieli z tobą pasje i pracę w ogrodzie
Dziś u nas zimno, coś wieje, ale w czwartek buchnie ciepło
Milka 12:19, 18 mar 2014

eda napisał(a)
Irenko dzięki za rady co do runianki tak zrobię ale u Ciebie wszystko wariuje super pobiegałam trochę i czytam o zmianach normalnie kupa roboty ja tylko kawałek trawy wyrwałam i spuchłam siły opadły po zimie powodzenia życzę baaardzo Pomocników znajdź koniecznie

Kochana, ledwo z choroby wylazłaś, to i siły nie te, ale jak widzę robisz w ogrodzie i świetnie sobie dajesz radę
Milka 12:20, 18 mar 2014

Tess napisał(a)
Irenko, fantastycznie, że się na te zmiany zdecydowałaś.
Będzie rewelacyjnie!

Też jestem zadowolona, pamiętam twoje zmiany, wyszły u ciebie rewelacyjnie, a też nie lada wyzwanie miałaś, bo miałaś część bardzo dojrzałą
Milka 12:22, 18 mar 2014

Pola napisał(a)
Irenko, roboty będziesz miała huk, koncept superowy jestem za obiema łapkami macham....
My to lubimy zmiany co.... i pracę w ogrodzie też .... już jestem ciekawa jak to wszystko,wyjdzie

Roboty huk, jak piszesz i lubimy ją
jestem bardzo ciekawa, teraz liczę stan swojego posiadania, dzielę rośliny wg upodobań, czy ciepło czy zimnolubne, wysokość, termin kwitnienia i kolorystyka