Irenko solidarnie powiem. Zostaw syna nie każdy ma do ogrodu chęci, chociaż zapewne bardzo by CIę to cieszyło Czytam o cisach w dużej ilości, kulach i stożkach, ojj szykuje się wspaniały sezon.
W zmianach będziemy się wspierać, a jak będę miał coś sensownego do powiedzenia to oczywiście powiem :
Irenko fajnie ze podobala Ci sie wystawa
Czy widzialas te ogrodowe torty byly przepiekne wszystko tak pachnialo tylko jesc ale byloby szkoda psuc taka dekoracje
Wiesz kupilam sobie tam jasminy takie pachnace biale i rozowe bo koniecznie chce miec taka sciane z jasminu jak Ty masz bo mam nadzieje ze nie wycielas swoich sa piekne
Tez tak dziwnie bo dopiero mi przysla hi hi
U mnie dalej zimno paskudnie juz nie mam sily na ta pogode
pozdrawiam
Irenko poczytałem opinie różniaste i porady. Powiem tyle, że ogród jest tylko załącznikiem do naszego życia. Ma cieszyć nas i nie dajmy się zwariować. Potrzebny jeszcze jest czas na rozwiązywanie krzyżówek, rozmowy na żywo a nie tylko na monitorze itd, itp. Bo tak po prawdzie to nie wiadomo co będzie z naszymi ogrodami- jak nam sił zabraknie. Pozdrawiam.
Podpisuję się dwiema łapkami.
Powolutku, tyle ile nam potrzeba, po swojemu, tak by praca w nim mogła nas cieszyć.
My, w związku z tym ,że mamy młody ogród w pierwszym sezonie musieliśmy ostro popracować. Zachłysnęliśmy się nim i żadna ciężka robota nas nie zniechęciła. Drugi rok był nieco lżejszy, bo trzeba było pieniążki skierować gdzie indziej -mieliśmy zatem czas na to , by się nim podelektować. Dlatego dziś mamy od nowa wiele sił i zapału na kolejne prace.
Twój ogród jest pięknym ogrodem. Dla mnie takim trochę tajemniczym. A wszystko co zrobicie dodatkowo tylko nada mu więcej piękna.
Jestem za projektem Danusi, lepiej zmienic raz uklad ogrodu niz 10 razy... Dlatego zdecydowałam się na projekt układu rabat a teraz wewnątrz tych rabat sobie zmieniam, przesadzam z flanki na flanke.
Ja też lubię gemeotrię, dlatego te duże koła mi sie podobają. Male kola z pewnoscią są niepraktyczne i wymagaja dużej ilosci pracy. Koła i duże pólkola to wg mnie tajemnica sukcesu kazdego ogrodu. W poprzednim ogrodzie mialam kola i połkola dlatego teraz kwadraty