Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 11:44, 18 mar 2014

Basiu dziękuję za głos, to mnie utwierdza w słuszności decyzji, a efekt ocenimy później, tylko zawsze szczerze i konstruktywnie
eda 11:46, 18 mar 2014

super będzie
Milka 11:51, 18 mar 2014

tengel27 napisał(a)
Doczytałem Zanosi się na niezłą rewolucję w ogrodzie. Ciekaw jestem efektów

Tak to wygląda, ale to będzie czysta rozkosz, bo w perspektywie powstanie coś pięknego
Jutro jadę zamówić 60 cisów dla nas, przy okazji dla 2 jeszcze osób, więc będę twardo negocjować cenę, bo w sumie ilość 85 sztuk, to niezły zakup
...w innym miejscu, tam gdzie mieszkam będę brała cisy stożki i kule, takie 10-letnie, a reszta rośnie u mnie
dzięki, że wpadłeś, jak wyrysuję połączenia roślin, czekam na rady
Milka 11:52, 18 mar 2014

eda napisał(a)
super będzie

W wyobraźni widzę to, ale wiem, jak dochodzi praktyczne wykonanie, zbaczam z kursu, tym razem nie chcę, więc zwrócę się o profesjonalną pomoc do Danusi
Milka 11:53, 18 mar 2014

gierczusia napisał(a)
Chciałam Ci też napisać ,że ja Cię permanentnie podziwiam .. Jaką Ty masz energię ... Potęźne zmiany się szykują

Gierczusiu, ja mam taki charakter, że jak nic się nie robi, marnieję, gnuśnieję i głupoty wyprawiam
Milka 11:57, 18 mar 2014

Kindzia napisał(a)
Jesteś niemożliwa! Ile Ty masz siły Kobieto!!!
Ja też za jestem, zakątki Ci się zrobią, coś, co u mnie praktycznie niemożliwe do zrealizowania...póki wnuczek w piłkę gra..a tak bym jakieś zakąteczki chciała...życia mi nie starczy na te zmiany

Kasia, przecież wiesz, że nie sama ja, przecież nieustannie z nami w ogrodach pracują nasi mężowie, a cały czas są w cieniu, chyba trzeba założyć specjalny watek...,,Mężowskie zmagania w ogrodzie", aby tez mogli się wypowiadać i odnośnie swoich ogrodów i solidarności z innymi facetami...bo oni u nas na forum w mniejszości, a w końcu dążymy do parytetu
...u mnie mimo tych planów, nadal mnóstwo wolnego miejsca będzie na wszelkie piłki, granie i zabawy
mam to szczęście
Tusiala 11:57, 18 mar 2014

Ech.......... trawnik, rabaty........... ech............ tyle wolnego czasu potrzebnego, aby zrobić z nimi porządek. Czasu, kasy. Wszystko co Ania napisała to prawda i Ty Irenko też. Ech...
Milka 11:58, 18 mar 2014

agata19762 napisał(a)
Kobieto ale zmiany szykujesz OGROMNE !!!

moja wiosna nie chce być gorsza
No i widzisz, zmiany wykonamy, jako zgrany duet
A hiacynty piękne, moje ulubione fioletowe, bo najintensywniej pachną
Milka 12:01, 18 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Ech.......... trawnik, rabaty........... ech............ tyle wolnego czasu potrzebnego, aby zrobić z nimi porządek. Czasu, kasy. Wszystko co Ania napisała to prawda i Ty Irenko też. Ech...

Martuś, no bo to jest prawda, nie żyjemy w oderwaniu od rzeczywistości i życia, jak córa, syn, czy ktokolwiek z rodziny chce z tobą pobyć, pogadać, to nie powiesz nie, bo zmieniam rabaty, bo twój dom, tam gdzie serce twoje
nie frustruj się, ja też nie będę, za to konsekwentnie po kawałku będę zmieniać, ale nade wszystko dokańczać inne rozpoczęte rzeczy
Tusiala 12:04, 18 mar 2014

Irenko masz rację Tylko tak by się chciało... Ale masz rację Dzięki

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies