Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 14:06, 17 lis 2012

Później opowiem historię o koguciku
Mala_Mi 14:54, 17 lis 2012

irena_milek napisał(a)

Co lisek porwał kogutka i uciekł do lasu ciemnego??? Czytanka z pierwszej klasy z elementarza....

Co wy tam gotujecie ziemniaki rozwalane palcem??? Nie zatrybiłam.... idę do sklepu po chleb.. pora zjeść śniadanie... na ogrodzie robić się nie da bo za zimno..... zmarzłam jak pies i nic nie zrobiłam... uciekłam chuchając w łapki...... poczekam z pracami do wiosny Jak jeszcze przymrozi to zakopczykuję róże.. na razie zieloniutkie, z pąkami.. nie będę ich podsypywać.. niech przekonają się, że to idzie zima.... bo na razie nie wyglądają by do nich to docierało. Do mnie dziś dotarło.. jeszcze paluszki zgrabiałe...
JulkAd 16:36, 17 lis 2012

irena_milek napisał(a)
i tak trzymaj Ula
ja jak jestem wściekłą...to sprzątam, rany jak mi super wtedy idzie, bo tak bym coś ozorem chlapsła i potem żałowała

Mam podobnie, ale uwielbiam sprzątać jak nikt mi się pod nogami nie kręci....a później narzekam, że sama musiałam to robić

Irenko płotek zlikwidowany widziałam -lepiej...ba, o niebo lepiej, no i zakątek z jałowcami ciekawy się zrobił, ale najbardziej mnie urzekły te dwa zdjęcia....kolory cudne, pozdrawiam prawie wieczornie

irena_milek napisał(a)

Justyna 16:55, 17 lis 2012

Irenko, z dedykacją dla Ciebie o dereniach
https://www.ogrodowisko.pl/forum/18-drzewa-i-krzewy-lisciaste

cdn
Konstancja30 17:08, 17 lis 2012

Irenko ... nie było łatwo ... i nie było sumiennie ale mniej więcej jestem zorientowana )) ... i jestem .... buźka ...
Milka 20:33, 17 lis 2012

asc napisał(a)

Co lisek porwał kogutka i uciekł do lasu ciemnego??? Czytanka z pierwszej klasy z elementarza....

Co wy tam gotujecie ziemniaki rozwalane palcem??? Nie zatrybiłam.... idę do sklepu po chleb.. pora zjeść śniadanie... na ogrodzie robić się nie da bo za zimno..... zmarzłam jak pies i nic nie zrobiłam... uciekłam chuchając w łapki...... poczekam z pracami do wiosny Jak jeszcze przymrozi to zakopczykuję róże.. na razie zieloniutkie, z pąkami.. nie będę ich podsypywać.. niech przekonają się, że to idzie zima.... bo na razie nie wyglądają by do nich to docierało. Do mnie dziś dotarło.. jeszcze paluszki zgrabiałe...

no cos ty...u nas było bardzo ciepło! wyciachałam, albo raczej podgoliłam wyżej perukowca, stare marcinki, platałam się z radości, że tak ciepło i jeździłam na rowerze, juz mnie mój M. kupił prezent, ale frajda, tylko ciekawe kiedy i ile ja będę jeździć, kurcze wyszłam z wprawy!!!
do nart jestem naszykowana mentalnie i prawie ze sprzetem, usmiałabys się, co tez mój luby mi naszykował!
a zimna ci nie zazdroszczę, ale z drugiej strony, może nadrobisz wszystko, bo tylko na pracy sie skupisz
o koguciku sąsiada...później, najpierw odpowiedzi i ..
Milka 20:35, 17 lis 2012

JulkAd napisał(a)

i tak trzymaj Ula
ja jak jestem wściekłą...to sprzątam, rany jak mi super wtedy idzie, bo tak bym coś ozorem chlapsła i potem żałowała

Mam podobnie, ale uwielbiam sprzątać jak nikt mi się pod nogami nie kręci....a później narzekam, że sama musiałam to robić

Irenko płotek zlikwidowany widziałam -lepiej...ba, o niebo lepiej, no i zakątek z jałowcami ciekawy się zrobił, ale najbardziej mnie urzekły te dwa zdjęcia....kolory cudne, pozdrawiam prawie wieczornie

irena_milek napisał(a)

Jula, dzięki..ja tez nie lubię jak ktos mi się pląta, towarzycho uwielbiam przy gotowaniu, gadają, smieją się, a ja gotuję, słucham i jest błyskawicznie
a pogoda naprawdę dzis u mnie boska! chłodem powiało po 20!
Milka 20:36, 17 lis 2012

Justyna napisał(a)
Irenko, z dedykacją dla Ciebie o dereniach
https://www.ogrodowisko.pl/forum/18-drzewa-i-krzewy-lisciaste

cdn

Justynko, wielkie dzięki! no mój juz się szykuje na pogaduchy z tobą o tych unikatach...
Milka 20:38, 17 lis 2012

Konstancja30 napisał(a)
Irenko ... nie było łatwo ... i nie było sumiennie ale mniej więcej jestem zorientowana )) ... i jestem .... buźka ...

Izuś, ty się ciesz, żem z obecnościa na forum nawaliła i to bez podania ze znaczkiem skarbowym, uwierz, byłoby gorzej...a cieszę się, że cię widzę, nawet nie wiesz jak bardzo
nie unikaj, bywaj
Milka 20:54, 17 lis 2012

a teraz o jedzonku, zrobiłam, fakt ciut palce mozna poparzyć, ale smak boski, cała blacha zjedzona!