To mi zostało ze stania w kolejkach.
Wyobraźcie sobie, tłum się kłębi. właśnie wystawiają towar, podchodzi do mnie młody 20-to latek, i zagaja:
No mamuśka nastałaś się już, może teraz ja postoję, a co chciałaś kupić. A zresztą obojętnie co dostaniemy to będzie. Żeby tylko mnie żona z tym co przyniosę nie wystawiła. Najwyżej sam będę gotował. No i kolejka nic nie miała do gadania, a sklepowe odważyły mu to co chciał i moje zakupy też załatwił. A mięsko było pierwsza klasa.
No i co ,tylko się śmiać nie oburzać.
A tak jak Irenka mówi , dziś więcej smutasów i narzekających na warunki. Nie wiem z czego to wynika?
Aniu, mnie w donicy nie wychodzi, dlatego tylko w grunt, to że gorzej wygladają, nie pisz ich na stracenie, bo one mogą przy samej ziemi wypuścic gałązki i całkiem dobrze się ukorzenić, tak zobaczyłam u siebie, górą uwiąd liści, a od dołu mocne i solidne, poczekaj, a jakby co, ja tyle tego ukorzeniam, to sie podzielę; mam limki, anabell, pinky winky i, wanilia praise i gret star
swoje co jakiś czas pokażę
A ja Grę o tron czytam - nie oglądam żeby sobie nie namieszać bo zawsze są różnice w filmie i książce... Bardzo mi się spodobała No i taka przewaga z książki że nie muszę czekać na kolejny sezon serialu Ale za to oglądanie rodzinne też jest fajne - czasami robię sobie z synami tzw. "wieczory filmowe" w zimie zapalamy świece przy tym... i jest nam fajnie - w lecie trochę tego mniej bo i więcej czasu się spędza na powietrzu
Oj to menu....
A tamaryszki są urokliwe z tą swoją zwiewną delikatnością
Nawet tu w ogrodach ,gdzie sami pasjonaci, widzę tylko walki z ogrodami, zmagania do siódmych potów, i inne takie.
Wystarczy przejrzeć tytuły wątków.
Dam im jeszcze szansę poczekam oczywiście... chociaż normalnie mnie korci sprawdzić czy coś wypuściły - bardzo chętnie co jakiś czas obejrzę te Twoje... przynajmniej będę wiedziała czego się spodziewać Buziak Irenko
Dokłądnie tak było, warto choćby ten serial sobie przypomniec, Alternatywy 4 albo z tą Marysią, Poszukiwany-poszukiwana, tam te realia pokazane
....często o tym myślałam, z czego i dochodzę do wniosku, że widok oferty, co można mieć, oglądanie tego, co inni celebryci mają, reklamy w tv rodzą frustracje, bo nie ma cierpliwości na mozolne zdobywanie, chce się już , od razu, no bo takie dzieci, widzą coś w reklamie i potem wnuś mói, babciu kupisz mi to, aj jak nie nas, to rodziców i jak im trudno odmówić, wytłumaczyć, no bo są jeszcze ukłądy społeczne dzieci w pzredszkolu, na podwórku, szkole...każde pokazuje i tak powoli rośnie pokolenie smutnych, zalatanych, zabieganych, zapracowanych, wykorzystywanych na maksa
Haniu, ja też stale w galopie, choc dystans trzymam