Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Margarete 16:34, 23 lip 2014

Ale mnie tu dawno nie było, a u ciebie tak pieknie .....aż zal ze tak mało czasu jest na to żeby odwiedzic wszystkie piekne ogrody częściej....chocby wirtualnie, choc chciałoby sie i osobiscie do takiego jak twój ogrodu zawitac...
Pieknie masz, tyle kolorowych kwitnacych roslin, i tyle kulek z bukszpanu - ostatnie zmiany które robiłas z mezem daja efekt, takie uporządkowanie widac w twoim ogrodzie mimo nawału gatunków i kolorów. Do tago wszystkiego jednoczesnie poszczególne fragmenty maja odmienny charakter i nastrój. Podoba mi sie kacik wypoczynkowy - biały, podoba mi sie fragment ogrodu nie wymagający pracy - jak go nazwałas - ten z kostkami z bukszpanu, trawami i paprociami, podobaja mi sie twoje róże, werbenkowy las, że o hakaone juz nie wspomne.
Generalnie cały ogród mi sie podoba !
Pozdrawiam !
eda 16:39, 23 lip 2014

Śliczne kwitnienia i zakątek cudowny pozdrówka
WilczaGora 20:03, 23 lip 2014

mebelki pomalowałaś wspaniale
już na FB podziwiałam ale przyleciała też tu coś naskrobać.

machammmmmm
danuta_szwajcer 21:18, 23 lip 2014

Uwielbiam Twoj ogrod, to taki ogrod jak lubie bo on zyje i co chwile jest inny. Piekny ten zakatek pomalowany na bialo No i te ozdoby, wszystko tak ladnie dobrane i ma swoj klimat taki Irenkowy jaki sobie wyobrażam. No i tych "kulek" to masz co ciac, ladnie to wyglada. Pozdrawiam U nas w koncu dzisiaj deszcz ufff podlało ogrod
hanka_andrus 21:24, 23 lip 2014

Podobno na Śląsku pada DESZCZ.PRAWDA TO?
Robertop 12:16, 24 lip 2014

Irenko, Jestem pod wielkim wrażeniem efektów Twojej pracy Pozdrawiam.
Milka 12:42, 24 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Irenko ... Kopara mi opadła i leży na podłodze i wroćic nie chce na swoje miejsce..ten zakątek na biało..dzizasssss..moje marzenie..wszytsko bielone... Aaaaa..dzis spać na pewno nie bedem

Po prostu nie mogę..języka mi w gębie zabrakło ,a to u mnie rzadkość , uwierz

Oj Eluś, tylko kolor zmieniony krzesła były do kompletu z ławką i stolikiem, ale są w innym miejscu i w necie udało mi się znaleźć stolik idealnie pasujący, potem już tylko malowanie, bo u mnie wszystkie meble w ogrodzie białe, to kolor przewodni domu i domku, oraz mur, płyty itd
....tylko zakątek medytacji niebieski, ale placyk biały
dzięki
pomiędzy kolumnami, już bielutkie, wszystko jeszcze raz będzie malowane, będą robione donice i do środka posadzę tawuły Gold Carpet, moje ulubione...za całokształt

to są meble od krzeseł, też zmieniałam im kolor...wcześniej
myślę czy tę latarnię na świece jeszcze nie przemalować, farba jest

więc i te tak zrobiłam

Milka 12:51, 24 lip 2014

JulkAd napisał(a)

No ja myślę, że kiedyś mi się uda...do Wrocławia się wybieram, może końcem sierpnia lub we wrześniu, więc kto wie

Zapraszam Jula, na pw szczegółowo uzgodnimypoza 30 sierpnia i 1 września jestem dostępna
powoli wszystkie mieczyki idą, nawet nie wiedziałam, że mam takie kolory czekam jeszcze na dalie, ociągają się i niektóre dopiero pąki pokazują i oczywiście kalię, tę czarną, czy zakwitnie?

nowe nasadzenia pod murem róża Abraham i kolejna perovska, muszę urosnąć, bo tam dałam 5 krzewów, za rok dorodniejsze będą
a buczek w tym roku idzie bajecznie....za nim jaśminowiec, który muszę ukatrupić..... i posadzę ambrowce i buki

zakwitły kolejne, moje ulubione, białe z różową obwódką, oczywiście pachnące

i masa jeżówek i lilii w trawach, już miskanty ML i rozplenica dominują
Milka 13:01, 24 lip 2014

EPODLAS napisał(a)
Irenko, piękny zakątek wypoczynkowy. Mnie bardzo podoba się z fotka z komarem. Ugryzł cię czy nie?

Bożenko dziękuję wszędzie zagrałam na biało zaczęło się od ławek i tronu, potem poleciały wszystkie, łóżka itd
nie ugryzł, ale inne żrą strasznie...nic nie pomaga, nawet ten cudowny środek z Anglii;(

w liliach jestem zakochana, ale w tychna jesień zdecydowanie dokupię i myślę, jak rozmieścić, z powodu zapachu
ewsyg 13:17, 24 lip 2014

Lato jest cudne, tyle pięknych kwiatów. Jeżówki, mieczyki, róże, cudeńka pokazujesz Irenko. Można patrzeć i patrzeć i patrzeć ........