Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 22:18, 26 lut 2015

O, to naprawde juz sezon odpalilas ciezko sie tnie duze hortensje, lapki nie bolą? Z tymi nozycami do miskantow, super pomysl, bede zgapiac, moze te niskie rozplenice obetne, buziaki i biegne luknac, moze relacja u ciebie
wiunia 22:19, 26 lut 2015

Irenko u Ciebie prace ogrodowe w pełni przyznam, że mnie takie zdjęcia i posty bardzo motywują dopiero dwa dni ogrodowe zaliczyłam tej wiosny i muszę koniecznie nadrobić!
Ściskam!
Milka 22:26, 26 lut 2015

Nadrobisz, jak tylko cieplej, to od razu czlowieka z chaty wywala ni dzionek w koncu dluzszy, niedziela to juz 1 marzec, ale to zlecialo, pozdrawiam
Madzenka 22:45, 26 lut 2015

A ja wiosny w tygodniu nie czuję... Wracam gdy ciemno, dobrze że juz jest jasno gdy wyjeżdżam rano do pracy. Eh żyję od weekendu do weekendu..
adom1206 22:48, 26 lut 2015

Madzenko sama nie jesteś
adom1206 22:51, 26 lut 2015

Czy te ucięte badylki hortek to do ziemi czy gdzieś w garażu trzymacie do wiosny?
mira 22:54, 26 lut 2015

Milka napisał(a)

Danusia, jak na te porę porządek, ale brak jeszcze schludnosci, ciagle cos nawiewa, igieł pełno, grabienie na okragło, no i klon Flamingo śmieci az miło
Jak masz krokusy, to reszta pikuś, zatem mnóstwo zdrówka, po kawałku codziennie i będzie ok, podobnie robię, choc ostatnio z rzędu po 8godz non stop robiłam, nawet nic mnie nie bolało
wrzośce non stop kwitna, ciąc je czy nie, nie wiem

zabrałam się za te piekną trzmieline, bo jasnota ja dołem zarosła, a wolę aby była widoczna, więc cięcie, wyciaganie itd, jak to w kalejdoskopie ogrodnika

wyciagniete spod jasnoty sa takiego koloru, ciekawie to wyglada

No nie poznałam Cię po avatarku - ja uwielbiam ten z kapeluszem od razu się smieję
wiosna u Ciebie ciut dalej, u mnie mokro ale w niedzielę ma być super
te wrzośce to bym nie cięła, teraz rosną i kwitną, ja mam zapamiętane że tnie się w maju to pewnie u Ciebie końcem kwietnia

pozdrawiam
Milka 23:06, 26 lut 2015

Madzenka napisał(a)
A ja wiosny w tygodniu nie czuję... Wracam gdy ciemno, dobrze że juz jest jasno gdy wyjeżdżam rano do pracy. Eh żyję od weekendu do weekendu..

Znam to autopsji, ciezko tak, ale ja juz 3 miesiac w domu, wtedy sie duzo widzi
Milka 23:07, 26 lut 2015

adom1206 napisał(a)
Czy te ucięte badylki hortek to do ziemi czy gdzieś w garażu trzymacie do wiosny?

Od razu do ziemi, wiekszoc nawet zakwitnie
Milka 23:11, 26 lut 2015

mira napisał(a)

No nie poznałam Cię po avatarku - ja uwielbiam ten z kapeluszem od razu się smieję
wiosna u Ciebie ciut dalej, u mnie mokro ale w niedzielę ma być super
te wrzośce to bym nie cięła, teraz rosną i kwitną, ja mam zapamiętane że tnie się w maju to pewnie u Ciebie końcem kwietnia

pozdrawiam

Zmienilam, ale na nowym tez sie smieje
Deszcz wiosenny to dobra rzecz, tez patrzylam na prognozy i zapowiada się nieźle to jeszcze poczekam cieciem, na razie walczę z hortkami, pozdrawiam Mira