Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Rench 19:16, 26 lut 2015

Milka napisał(a)
karabela.....napisałam u ciebie, tys miejscowa, to osobiście wpadaj po kępkiwariują, juz tak wysoko buja

gierczusia.....dałam pokaz z cięcia, może będzie pomocne, jak tak tnę, nie pokładaja mi się i oczywiście bardzo radykalnie skróciłam te na pniu, po raz pierwszy, bo to od ubiegłego roku u mnie, okaże się czy źle czy dobrze, dzięki

paniprzyroda....wiosna juz wszędziezacznie sie szaleństwo i nawał fotek

Madżenka....nie robiłam nic w kolejności, tylko rzucałam sie raz tu, raz tam
grabiłam liscie i igliwie z tamaryszka, ależ tego było, jeszcze raz muszę przelecieć, ale juz w miare jest

kolejne czyszczenie tutaj, z tych stuletnich liści to na kilka rat do zbierania, tu też pzrycięłam hortensje

wycięłąm wszystkie hakone, Elata i Red barony wkoło rh

tnąc hortki, patyki upychałam w różne miejsca, między innymi do tych donic, jak co rok i mam gratis ozdobę cały sezon, wszytskie sie przyjmują
ziemia jest z dużą domieszka piachu

Ech,jak te rododendrony zakwitną,będzie dopiero szał !

Forsycjom pąki nabrzmiały,jeszcze chwila i róże pociachamy , zgodnie z procedurą Aż jestem ciekawa,jak moje werbeny zimę przetrwały,wysiało mi sięich mnustwo w tamtym sezonie.
agata19762 19:32, 26 lut 2015

Irenko musiałam znowu przyjść i zobaczyć nowinki u Ciebie zdecydowanie szybciej wszystko startuje pochodziłam u siebie dla sprawdzenia ...
hanka_andrus 20:28, 26 lut 2015

Dziśi ja wystartowałam z robotą. Aż dziw, że 26 luty jest i już porządki wiosenne. W swoim życiu tylko jedną taką wiosnę w lutym pamiętam. Zdjecia u mnie. Na razie tylko jedna rabata ogarnięta. Ale i ja jedna. Powoli robię.
Pozdrawiam.
Bogdzia 20:38, 26 lut 2015

Irenko jak u Ciebie czysto. Musze i ja zaczynac.Pozdrówka.
grembosia 20:40, 26 lut 2015

Rzeczywiście czyściutko nieprawdopodobnie, Irenka bardzo pracowita kobieta
Milka 20:43, 26 lut 2015

I sezon odpaliłas Haniu, jesli mowisz, ze to taka druga wiosna, to tak jest
Pewnie, ze się nie da wszystko na raz, ja teź dzis caly dzien tylko jedno koło robiłam, cielam 8 hortetk i 5 róź Chopin i tyle mi zeszło, powolitku, zrobimy, bo jeszcze zawsze na twoje rymowanki czekamy pozdrawiam
Milka 20:45, 26 lut 2015

grembosia napisał(a)
Rzeczywiście czyściutko nieprawdopodobnie, Irenka bardzo pracowita kobieta

Ha, ha, moze choc ciut na ogrodzie, bo dom az sie prosi i nie moge sie zmusic
Jakas wolniejsza jestem, cielam i ciełam i konca nie było widac
Bogdzia 20:45, 26 lut 2015

Milka napisał(a)
Mala_Mi.....Aniu czy ja wiem, z reguły u ciebie krokusy najsybciej, moje wylazły, ale jeszcze nie kwitna, więc myślę, że to może kwestia mojego muru, odbija swiatło i daje ciepło; jak sie wyrobie, to dokupie jeszcze cisy złote odmiana Brzeg, rosna szybko, sa piekne i w kilku zaplanowanych miejscach dokonam zmiany
wśród 100 rh...chyba, bo znowu nie pamietam, ten jest namietnie objedzony, tylko ten 1, co go żre, nie wiem, co robić?

Opryskaj jakims srodkiem owadobójczym jak się tego najedza to pozdychaja a liście zostaw , jak sie zestarzeją to opadną a na razie beda odżywiac rośline.
Milka 20:46, 26 lut 2015

Bogdzia napisał(a)
Irenko jak u Ciebie czysto. Musze i ja zaczynac.Pozdrówka.

Bozzenko dzieki i co z tym lisciem, co to moze byc? Czy u ciebie trafia sie podjedzony rh?
Milka 20:47, 26 lut 2015

Bogdzia napisał(a)

Opryskaj jakims srodkiem owadobójczym jak się tego najedza to pozdychaja a liście zostaw , jak sie zestarzeją to opadną a na razie beda odżywiac rośline.

Dzieki Bozenko, a czym najlepiej?