Słucham sie psze pani mam tam 2 rubensy i Weronica jakos tami akebię, góra ona ma liscie i winnik, i bluszcz, bo chciałąm szybko zarosniete, no może w końcu będzie! ale bedę miec czad, jak to zakwitnie, bo nózki w cieniu, a główki w słońcu
ale jak u ciebie kwitna, marzenie
a to siewki rozplenicy Black, wyciagam i daje w docelowe miejsca, pełno ich, potem i tak będa do wydania, jak urosna, bo za mały ogród mam na to wszytsko
i przychodzi ci do głowy, co to jest na liściu rh?to na tym jednym tylko..
I u Ciebie bedzie czad, zobaczysz Jeszcze bedziesz sie zastanawiala co tu przesadzic bo za gesto sie zrobi
Z rh ne pomoge, nie znam sie, mialam w tamtym roku popalone liscie sloncem, ale to inaczej wygladalo. Napewno Bozenka bedzie wiedziala
Ale u Ciebie czysto, porządki wiosenne porobione ja mam nadzieję, że w weekend coś nadgonię z pracami, bo czytam na różnych wątkach, że praca wre, a ja do tyłu ze wszystkim!
Popodziwiałam budzące się do życia roślinki i pędzę patrzeć, jaka wiosna u innych
Pozdrawiam i miłego dnia
Irenko - te wrzosy przytnij (ze stojącymi kwiatami), bo potem będą brzydkie Wrzośce (kwiaty leżą) zaczynają kwitnienie wiosną - u Was to już Te tniemy końcem maja, w czerwcu Przynajmniej ja tak robię i żyją
Irenko bardzo dawno mnie tu nie było, teraz zaglądam , patrzę nick zmieniłaś ale patrzę na zdjęcie i jest Irenka we własnej osobie!
Piękna wiosna u Ciebie, aha i melduje że najprawdopodobniej winogronka od ciebie się ukorzeniły a horti pnąca chyba nie, ale okaże się to jak zaczną ruszać wiosennie .
Powiedz mi Irenko sadzonki winogron w tym roku wsadzać już do gruntu czy potrzymać w dużej donicy w której się ukorzeniały przynajmniej do jesieni???
Latasz jak mróweczka po ogrodzie, gdzie nie spojrzę Irenka działa....ciekawa jestem tego śniegowca co Justynka ma ci dostarczyć, jeszcze go nie znam, przedwiośnie u ciebie, to jak wielkie ruszenie....u mnie za mokro na jakiekolwiek prace, pada deszcz i jak wracam, z ogrodu to oderwać kaloszków nie mogę, zapadają mi się.....czekam na marzec