Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Zielona 21:24, 17 mar 2015

Chciałabym, żebyś wiedziała, że Twoje odważne wyznanie sprawiło, że jestem umówiona na pierwsze od lat badanie. Za tydzień mam wizytę. Dzięki Tobie, Irenko. Zmobilizowałaś mnie bardziej, niż moja świadomość rodzinnego obciążenia. Dziękuję i... posyłam dobre myśli.
Zeta 21:55, 17 mar 2015

Rany po zimowej przerwie odwiedzam pierwszą Ciebie i......nie mogę się ruszyć z miejsca ...jakoś tak zamarłam .....totalnie nieświadoma......nie wiem co powiedzieć.....ale trzymam kciuki... Przepraszam ale tyle mogę na dzień dzisiejszy.....całuje
Milka 13:46, 18 mar 2015

KOCHANI JESTESCIE CUDOWNI!!
bardzo, bardzo dziękuję, ale chcę powiedzieć wiecej, zatem wieczor z wami o ile nie padnę zbyt wcześnie z sił

zostawiam w podziękowaniu wiosenne kwiaty

Margarete 13:57, 18 mar 2015

Irenko twój ciepły usmiech, gorące serce i olbrzymia siła życiowa i dobra energia musi zwycięzyc te chorobę.
Jestesmy tu wszyscy z Tobą, mocno cię wspieramy w walce i optymistycznym mysleniu. Myśl pozytywnie, bo myśl to tez energia a dobre myslenie przyciaga dobre zdarzenia.
Twój ogród tez czeka na ciebie - nie wiesz tego ale ja prawie 3 lata temu przechodziłam podobna traume nowotworową, co prawda nie była to pierś ale tez jestem po poważnej operacji i walce o zdrowie - udało sie, wygrałam, wróciłam do pracy, do rodziny, do znajomych, przyjaciół i normalnego zycia ale w trakcie pobytu w szpitalu i w oczekiwaniu na wyniki wymysliłam własnie że zrobię sobie na nowo swój ogród, potem znalazłam sie tu - na Ogrodowisku a teraz skwapliwie realizuje tamten plan ciesząc sie życiem, każdym dniem, każdą chwilą, usmiechem losu, każdym zakwitłym kwiatem. Mój ogród daje mi dodatkową siłę. Wierzę w to mocno że podobnie będzie z Toba Irenko, dasz radę ! Za moment wiosna, wszystko budzi sie do zycia i Twoje nadzieje tez muszą sie obudzic! Współczuje bo sama wiem jak to jest ale mimo wszystko życzę siły i wysyłam pozytywne energie do ciebie !
malgorzata_s... 14:29, 18 mar 2015

Miłeczko to Ty jesteś cudowna. Czekam z niecierpliwością na wieczór. Żałuję że nie mieszkam za płotem bo byłabym blisko i odganiała złe myśli Tulę mocno i czekam.
Mirka 14:31, 18 mar 2015

Zatem do wieczorka Miła
mira 14:53, 18 mar 2015

Jak się cieszę, że się odezwałaś. Przesyłam pozytywne myśli. Wczoraj podlewałam coś z węża i myślałam o Tobie, że to by Ci się taka robota przydała potrzymać węża i zobaczyć jak woda leci - myśli fruną od razu w inne strony. Obyś mogła jak najszybciej wyjść do ogrodu choćby popatrzeć.
pozdrawiam
Juzia 16:52, 18 mar 2015

Robertop 17:15, 18 mar 2015

Fajnie, ze się odezwalas. Porobiłaś coś w ogrodzie?
agata19762 17:59, 18 mar 2015

Irenko właśnie wróciłam do domku ...byłam z synkiem znowu w szpitalu
i nadganiam zaległości ...wdepłam do Ciebie bo uwielbiam tu zaglądać
zamarłam na chwilę ........

od pewnego czasu jesteś rzadziej i tego mi brakowało
JESTEŚ NIESAMOWITĄ OSOBĄ PEŁNĄ ENERGII, UŚMIECHU, POMYSŁÓW I CIEPŁYCH RAD DLA WSZYSTKICH ...

poznałam Cię osobiście u Ani w Rzeszowie masz cudowny uśmiech i dobre serce i za to bardzo Cię lubię !!!!!!!!!!!!!

bardzo chciałabym Cię przytulić w bólu i cierpieniu ...
trzymam za Ciebie kciuki !!!!!!!!!!!
będę się modlić

musisz być silna dla Rodziny i Twoich najbliższych !!! i dla nas !!!
potrzebujemy Cię !!!!!!!!!!!!

marzy mi się na żywo zobaczyć Twój cudowny ogród

moja siostra w wieku 27 lat zachorowała na raka szyjki macicy
najgorszy stan ...trzeci stopień
było bardzo groźnie ...
jest po trzech operacjach i jest z nami to było 5 lat temu...