Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Juzia 20:15, 14 mar 2015

Irenko jesteś bardzo silną kobietą, dasz radę!
Strasznie mi przykro... ale wierzę, że będzie dobrze!
Trzymaj się! Ściskam mocno!!!!
alinak 20:18, 14 mar 2015

Irena ty to jednak kochasz ludzi .bardzo mądra lekcja dla nas od ciebie .
nawet w takim czasie masz siłę żeby komuś pomóc w ten sposób .
mam tylko nadzieje że dziewczyny z O . wezmą to sobie do serca i będą się badać .
ja powiem szczerze że co roku robię badania .,bo znam przypadek że w ciągu pół roku guz się wytworzył .

trzymam mocno kciuki .
makkasia 20:22, 14 mar 2015

Jak napisałaś, ze nie będzie Cię jakiś czas zamarłam, teraz odżyłam bo jesteś z nami w każdym dniu, w każdej godzinie JESTEŚ i to jest najważniejsze. Przytulam.
barbara_kraj... 20:29, 14 mar 2015

Irenko miła, to niemożliwe, żebyś Ty, która ogród do góry nogami przewróciła, która tyle życzliwości wokół posiała, nagle w siebie zwątpiła. I tym razem dasz radę, tylko uwierz, że dasz!
Ściskam mocno!!!
Bogdzia 20:40, 14 mar 2015

Też wierze ze sobie z tą choroba poradzisz bo kto jak nie Ty zawsze promienna , piękna , wesoła. Musisz jeszcze z nami sie spotykac i pokazywac swój ogród z taką radością jak dotąd. Głowa do góry , lekarze nie wszystko wiedzą o czym nie jeden raz sie przekonałam. buziaki.
Anabell 21:08, 14 mar 2015

Kochana! kocham, przytulam i ściskam.
Gabrysia_ 21:52, 14 mar 2015

Irenko,przesyłam pozytywne fluidy...będzie dobrze,musi być!
Ściskam bardzo mocno
kitek81 22:09, 14 mar 2015

Kochana, jesteś silna-pokonasz i TO! jestem z Tobą, w rodzinie mam 3 ciocie, które przeszły to co Ty i mają się od wielu lat dobrze! i tak będzie u Ciebie
wracaj szybko do zdrowia i sił innej opcji nie ma!!!
malgorzata_s... 23:06, 14 mar 2015

Irenko wiesz że ja widzę codziennie cierpienie i choroby. Powiem Ci jedno. Znam wiele przypadków kiedy medycyna się poddała a pacjent nie. Mam pacjentkę która 15 lat temu miała odejść, była tak słaba że do toalety prowadziłyśmy ją we dwójkę. Lekarze rozkładali ręce , ale ona powiedziała mi że musi żyć bo jej synek jej potrzebuje. Dzisiaj spotykam ją często i zawsze myślę o tym jak było źle a jednak siła woli wygrała. Od tego czasu każdemu choremu powtarzam że psychika to najpotężniejsza siła sprawcza która może wszystko.
Musisz, powtarzam musisz wierzyć, walczyć a wygrasz
Mala_Mi 23:19, 14 mar 2015

Na szczęście nie jest to forum dla celebrytek znanych z cycek.... mialabys przechlapane.
Ale to forum ogrodniczek i ogrodnikow i taki defekt nie dyskwalifikuje Ciebie. Wszyscy cie kochaja za ogród. .... i za uśmiech. Najradosniejszy i najpiekniejszy uśmiech.... kolejne foto jakie marze zobaczyc to twoj promienny i zarazliwy usmiech.
Bólu cierpienia i strachu ci nie ujme... chociaz bym chciała. ... co nie napisze to i tak nic nie zmieni. Ale jestes moja siostra ... z wyboru...nie mam innej siostry wiec walcz jak to robisz cale życie.
Bedzie dobrze.... najgorsze za Toba.
Jestes piekna Amazonka ....