Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 22:29, 30 lis 2012

asc napisał(a)
No to luks, bo moje azalie są podobne.... jedne maja więcej inne mniej, i się przebarwiają też rożnie ..zalezy to chyba od odmiany
Latarenka śliczna

to obie teraz jesteśmy spokojne...super! dzięki ci dobra kobieto, za pochwalenie 1 latarenki, wiesz, że mam z tym problem
dziś nie byłam u ciebie, ale na lotnisko jechałam w takim stresie, bo gigantyczny korek i bałam się, że klapa, cudem się udało, a potem wracałam 2 godziny, co normalnie 15 minut jadę! wykończyłam się!
buziaki ANIU
Madzenka 22:30, 30 lis 2012

A co bdzie Irenko gdy śnieg spadnie .....?
Martek 22:34, 30 lis 2012

Ach ty próżna moja Miła .No ja też byłam w wizytówce.Pięknie,aż nie mogę się doczekać co będzie latem z tym przepychem.Powinno wszystkiego być podwójnie .Głównie myślę o hortensjach i żurawkach
Milka 22:35, 30 lis 2012

KasiaWB napisał(a)
Irenko, widziałam wyprawę do Danusi, aż miło pooglądać latarenka bardzo ładna
Pozdrawiam

Dzięki Kasiu dawno nie byłam u ciebie, ale jutro nadrobię zaległości..obiecuję poprawę i pozdrawiam
Milka 22:37, 30 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
A co bdzie Irenko gdy śnieg spadnie .....?

jak o tym pomyślę, to mam gęsią skórkę!! normalnie będzie jeden wielki korek, zawsze tak jest jak lekko sypnie, a jutro ponoć do nas śnieg idzie!!
Marzenko, no nie spalę tych gałęzi, bo szkoda mi twoich roślin; wtorek pasuje, jakby coś wypadło daj znac
a jak energia przed imprezą, jest?...no musi być!
Milka 22:40, 30 lis 2012

Martek napisał(a)
Ach ty próżna moja Miła .No ja też byłam w wizytówce.Pięknie,aż nie mogę się doczekać co będzie latem z tym przepychem.Powinno wszystkiego być podwójnie .Głównie myślę o hortensjach i żurawkach

eetam, zaraz próżna, w końcu dałam aktualne zdjęcia, tamte były z poprzednich lat, a więc jakby nie ten ogród, no bo już co innego jest

a wiesz, że po fotkach sobie uświadamiam, jakie zmiany zaszły, a jakie jeszcze będą, no bo dużo nowych nasadzeń! tylko ciekawa jestem, jak to będzie po tej zimie! dziś w deszczu grabiłam liście, zmokłam jak pierun i robota w połowie zrobiona!
Madzenka 22:42, 30 lis 2012

Irenko energia juź wróciła bo poćwiczyłam i endorfiny się wytworzyły Dla dobrego samopoczucia i kręgosłupa testuję teraz joge
Namawiam dziewczyny na wtorek
Milka 22:42, 30 lis 2012

Daneczka69 napisał(a)
Miła Irenko

Super udała Ci się wizytówka ogrodu

Uprzejmie donoszę, że cały czas czytam, podpatruję... czyli na bieżąco jestem

Pozdrawiam Cię cieplutko, energetyczna kobietko

Danusiu, wery, wery dzięki
no w końcu ktoś jest, kto nie narzeka i jest na bieżąco
a co tam u ciebie słychać, czarujesz wianki i inne ozdoby?
pozdrowienia udanego weekendu ślę
Milka 22:45, 30 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Irenko energia juź wróciła bo poćwiczyłam i endorfiny się wytworzyły Dla dobrego samopoczucia i kręgosłupa testuję teraz joge
Namawiam dziewczyny na wtorek

joga jest świetna, bo gibkie i sprawne ciało i do tego energia i idealny stan umysłu, super, cieszę się bardzo
plotkowałyśmy z Madzią, skąd ty masz tyle siły na wszystko...wybaczasz nam? plis, same pozytywy!
ja też ćwiczę w domu, właśnie niedawno skończyłam, zanim przyszłam do kompa kondycję mam ok, energii też mi nie brak, tylko ten krótki dzień mnie wkurza, bo właściwie tylko wypady i w domu w tej ciemnicy!! ale od 6.01 dzień się już wydłuża i tego sie trzymam!!
Mala_Mi 22:45, 30 lis 2012

A ja czkam na zimę w Twoim ogrodzie.. w wizytówce Obejrzałam uaktualnioną ... dziś był dzień wizytówek... Madżenki ,Sylwi i Twoja....... fajne takie wizytówki....
I dalej gubię się w geografii Twojego ogrodu, chyba też musisz mi narysować plan, jak ja rysowałam Madżence Jak pokazywałaś wcześniej swój ogród..takie ujęcia całości po zburzeniu muru berlińskego dla piesow..... to trochę ogarnęłam..ale dalej mi się kićka...