Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

AgnieszkaW 16:23, 17 kwi 2015

Irenko, przyroda eksploduje u Ciebie, coś cudownego
Milka 16:45, 17 kwi 2015

kiełkująca werbena w gruncie, tak wygląda dla tych, co nie mogą rozpoznac u siebie
pierwsze listki takie prawie okrągłe, a im wyżej tym bardziej podłużne

oczywiście przezimowała, sporo sadzonek ludziom wysłałam mam nadzieję, ze zadowoleni
Tess 16:52, 17 kwi 2015

Irenko, rzadko i na krótko bywam na forum, więc dopiero dzisiaj Twój wątek nadganiałam.
Zmartwiałam na wiadomość o chorobie, ale już doczytałam, że wyniki są bardzo dobre i odetchnęłam z ulgą.
Jesteś mądrą i dzielną Kobietą.
Kocham Cię, Amazonko

I idę poczytać, co to za cień. Dotąd tylko guzków się obawiałam.
Milka 16:53, 17 kwi 2015

AgnieszkaW napisał(a)
Irenko, przyroda eksploduje u Ciebie, coś cudownego

Latam na kominki i mam wrażenie, ze już się wyrównało, wszędzie ruszyło
Milka 16:55, 17 kwi 2015

Tess napisał(a)
Irenko, rzadko i na krótko bywam na forum, więc dopiero dzisiaj Twój wątek nadganiałam.
Zmartwiałam na wiadomość o chorobie, ale już doczytałam, że wyniki są bardzo dobre i odetchnęłam z ulgą.
Jesteś mądrą i dzielną Kobietą.
Kocham Cię, Amazonko

I idę poczytać, co to za cień. Dotąd tylko guzków się obawiałam.

Właśnie ostatnio cię nie widywałam, choć i ja miałam czas, ze zniknęłam, aktualnie jestem, jutro zabiegi, to znowu na forum nie wejdę pewnie, różnie z nimi bywa, raz dobrze, raz nie..
Tesi, pamiętasz, ze mi zawilca obiecałaś?
Z tym cieniem do dziś się nie uporałamto śluz, ten cień w przwdoach mlekowych,jakby co
Mysza 16:59, 17 kwi 2015

Irenko dziękuję, że pokazałaś swoją werbenkę.
To ja muszę faktycznie jeszcze poczekać
Milka 17:00, 17 kwi 2015

Musisz, jakby co zapisz sobie tę strone, gdzie ta fota, albo fote skopiuj i porównuj
an_tre 17:13, 17 kwi 2015

Podziwiam piękne magnolie u ciebie, mam jeden młody egzemplarz, który jeszcze nie kwitnie.
Pierwszy raz zobaczyłam kwitnącą magnolię jak dojeżdżałam do liceum i z okien tramwaju podziwiałam pierwsze kwitnące drzewa, to były dwie magnolie, jedna biała, a druga różowa, byłam nimi zauroczona. Drugimi wiosennymi kwiatuszkami na drodze mojej do szkoły były kwitnące sasanki w różnych kolorach, cała łączka przed domem a właściwie willą. Te wspomnienia towarzyszą mi co roku na wiosnę i tak przez 45 lat
Tak mi zostało, jak gdzieś, jadę siadam przy oknie i podziwiam ogrody

zdjęcie wschodzącej werbeny naprawdę pożądane, łatwiej wypatrzyć ją na rabacie. moja jeszcze się nie pokazała, ale wczesną wiosną rzucałam nasionka gdzie popadło, zobaczę gdzie wzejdzie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Juzia 17:23, 17 kwi 2015

Milka napisał(a)

kiełkująca werbena w gruncie, tak wygląda dla tych, co nie mogą rozpoznac u siebie
pierwsze listki takie prawie okrągłe, a im wyżej tym bardziej podłużne

oczywiście przezimowała, sporo sadzonek ludziom wysłałam mam nadzieję, ze zadowoleni

I jeszcze mały orlik się załapał
Milka 17:25, 17 kwi 2015

Piękne wspomnienia, u mnie głównie lipy królowały, ależ pachniały
Moje 3 letnie doświadczenie siania bezpośrednio w grunt sprawdza się u ciebie tez wzejdzie pierwszy raz siałam w czerwcu i za tydzień wyskoczyła, taki rzut na matę w tym roku wszędzie, ale wiało i kto wie, gdzie wylądują