Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 19:41, 04 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Fajne masz te ptaszyska z wikliny

Tez je lubie, na starociach wyciagnelam, targowalam sie, jak duabli
Milka 19:43, 04 sie 2015

Kindzia napisał(a)

To ja nie wiem czy coś nie pomieszałam...słyszałam w południe w telewizorni jak przy garach stałam, o tych burzach...
Już dzisiaj R mówiłam, że figi i granaty będziemy sadzić. Byle do nas cykady nie trafiły...

Wlasnie obejrzalam wiadomosci, strasza tornadami, gradem, zawieruchami, ale gdzie dokladnie, nie wiem, niech spokojnie popada, ale zwieruch nie chce, zreszta zanim cokolwiek bedzie widac, po Soni od razu poznamy godzine przed, czy cos bedzie takiego ma nosa i stracha.
agata19762 22:30, 04 sie 2015

Irenko nowa rabatka fajna

taki ten los ogrodnika, ciągłe zmiany w ogrodzie,
u siebie też planuję tylko czekam na ochłodzenie,
w sumie to nic nie mam przeciwko upałom, KOCHAM LATO !!!
a robota nie zając

pozdrawiam
sylwia_slomc... 22:54, 04 sie 2015

Nasze psiury też mają takiego nosa Tylko co to da? Żywiołu nie powstrzymamy
JulkAd 00:13, 05 sie 2015

Milka napisał(a)

laurowiśnie w korzeniach sosen rosną
a z tyłu Vanili leżą
a miały byc ponad laurowiśniami

A tutaj Twoim Vanilkom dałabym szansę, kiedy sadziłaś? W tym roku, długo nie byłam i ominęłam chyba sadzenie. Jeżeli tak to poczekaj jeszcze. One z roku na rok coraz mocniejsze są. Wprawdzie podczas ulewy potrafią leżeć, ale później się podnoszą. Moje sadzone jesienią chucherka takie - w tym roku też ciut się pokładają, ale z tyłu mam jedną od 3 lat i ta już ładnie w górze"głowę" trzyma....buziaki
malgorzata_s... 00:17, 05 sie 2015

Nadrabiam zaległości Ogród pani doktor do Ciebie nie pasuje Ładne roślinki ale bez koloru.Jak obetnie wiosną trawki to smutno. Kofam Twój busz i kolory
Milka 11:21, 05 sie 2015

agata19762 napisał(a)
Irenko nowa rabatka fajna

taki ten los ogrodnika, ciągłe zmiany w ogrodzie,
u siebie też planuję tylko czekam na ochłodzenie,
w sumie to nic nie mam przeciwko upałom, KOCHAM LATO !!!
a robota nie zając

pozdrawiam

Nie wiem czy fajna, nie mam żadnych emocjizmiany to jedno, ale znikanie roślin to drugie, miałam łany werbeny, mam puste place, pole dla chwastów, miałam bez pachnący, mam korzenie
też lubię lato, będę leżeć i czytać sobie
Milka 11:22, 05 sie 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Nadrabiam zaległości Ogród pani doktor do Ciebie nie pasuje Ładne roślinki ale bez koloru.Jak obetnie wiosną trawki to smutno. Kofam Twój busz i kolory

Chyba jednak pasuje Gosiu tylko o tym nie wiem doszło, baaaaaardzo dziękujękochana
Milka 11:24, 05 sie 2015

JulkAd napisał(a)

A tutaj Twoim Vanilkom dałabym szansę, kiedy sadziłaś? W tym roku, długo nie byłam i ominęłam chyba sadzenie. Jeżeli tak to poczekaj jeszcze. One z roku na rok coraz mocniejsze są. Wprawdzie podczas ulewy potrafią leżeć, ale później się podnoszą. Moje sadzone jesienią chucherka takie - w tym roku też ciut się pokładają, ale z tyłu mam jedną od 3 lat i ta już ładnie w górze"głowę" trzyma....buziaki

Rok temu, kupiłam w Wojsławicach, były fajne, w tym roku ta burza część połamała, susza je kładzie, nie zawsze mam siłę lecieć i podlewać, ale nie chce mi się znowu ryć, jak padną, trudno, jak przeżyją to będą, wszystko mi jedno, i tak bajzel a nie ogród
Milka 11:25, 05 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Nasze psiury też mają takiego nosa Tylko co to da? Żywiołu nie powstrzymamy

Przyroda ma moc, my tylko myślimy, że mamyczyli tez burzy się boją twoje? bo u mojej to ze strachu, druga, malutka szelma, niczego się nie boi