Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 12:43, 05 sie 2015

No czasochłonni są
Mirka 12:48, 05 sie 2015

I kto to pisze (olać lekarzy)oj podpadasz Miłka.
Astrantia 13:02, 05 sie 2015

Milka napisał(a)

Powiem ci, że taki dom bym chciała mieć, ale to tylko domek imprezowy, fakt, duży i z potencjałem lubię tam być, idealne miejsce na wyciszenie
fotel bujany będzie, wycyganiłam od mamy, tylko muszę pojechać po niego, bo i tak go nie używa i uszyję poduchy na nie, tylko nie wiem, gdzie te gąbki wkłady kupić

Domek imprezowy, zaskakujesz mnie ... A gąbki kupuję w necie lub u tapicera albo w sklepie z art. tapicerskimi jak masz
Milka 13:11, 05 sie 2015

Mirka napisał(a)
I kto to pisze (olać lekarzy)oj podpadasz Miłka.

Czasami trzeba
Milka 13:12, 05 sie 2015

Astrantia napisał(a)

Domek imprezowy, zaskakujesz mnie ... A gąbki kupuję w necie lub u tapicera albo w sklepie z art. tapicerskimi jak masz

to spadek po poprzednikach, wyburzenie było droższe, jak doprowadzenie do tego stanujuż polecę tam, gdzie Pszczółka poleca i w razie , co w necie i jeszcze Justyna dała namiary
JulkAd 13:24, 05 sie 2015

Milka napisał(a)

Rok temu, kupiłam w Wojsławicach, były fajne, w tym roku ta burza część połamała, susza je kładzie, nie zawsze mam siłę lecieć i podlewać, ale nie chce mi się znowu ryć, jak padną, trudno, jak przeżyją to będą, wszystko mi jedno, i tak bajzel a nie ogród

Aaa to te z Wojsławic....pamiętam, no to sadzone w tym samym mniej więcej czasie co moje od frontu....no ale jak mają za sobą przejścia to też nie dziwota, że się pokładają...a że lubią mokro to wiem, w ubiegłym roku moje zamiast przyjąć truskawkowy kolor od razu zbrązowiały...i podejrzewam, że właśnie z braku odpowiedniej ilości wody....tuje im wszystko zabierają

JulkAd 13:27, 05 sie 2015

Pszczelarnia napisał(a)
Ireno, wkłady do poduszek szukaj na Szymanowskiego - hurtownia Ryś albo koło DŚwiebodzkiego jest też hurtownia tkanin i tam mają.

Ooooo i ja muszę namiary zapisać, bo może mi się przyda na następny sezon jak będę u siebie poduchy szyła
EPODLAS 16:19, 05 sie 2015

Poduchy w krateczkę, albo w kwiatuszki. Tak było na amerykańskich filmach. A ty Irenko w kapeluszu ja prawdziwa amerykańska dama. Pięknie jak zawsze u ciebie. Jak pieski, bo moja Misia w upały na dwór nie chce wychodzić.
Rench 16:20, 05 sie 2015

Nie dam rady póki co nadrobić zaległości,ale nowa rabatka bardzo mi się podoba
Szukałam ostatnio w naszej szkółce anafalisów,ale zapomniałam jak się nazywają i mówię do sprzedawczyni,na F to było przeszukała w katalogu nie znalazła,to może na N ,w drodze powrotnej przypomniałam sobie,ale nie chciało mi się już wracać.

Rabaty P Doktor fajne,ale ja tez z tych którzy się pozachwycają,ale u siebie kokoszę co się da
Pokazywałaś już swoje arkady z winogronem ?
Milka 16:36, 05 sie 2015

JulkAd napisał(a)

Aaa to te z Wojsławic....pamiętam, no to sadzone w tym samym mniej więcej czasie co moje od frontu....no ale jak mają za sobą przejścia to też nie dziwota, że się pokładają...a że lubią mokro to wiem, w ubiegłym roku moje zamiast przyjąć truskawkowy kolor od razu zbrązowiały...i podejrzewam, że właśnie z braku odpowiedniej ilości wody....tuje im wszystko zabierają

To my w tym samym czasie kupiłyśmy, no mam sklerozę!!!u mnie leżą, może jak wrócę z imprezy urodzinowej u synowej, to podleję