Irenko,Trzymam kciuki za pomyślne rzucenie nałogu.Uda się.....zobaczysz!
Ten kaszel jest najgorszy, moja mama też tak miała.......ale jak rzuciła kaszel uporczywy z rana minął po jakimś czasie. Ale długo walczyła z sobą i mówiła że gadała sama do siebie, żeby nie sięgnąć.....bo w torebce paczkę papierosów na początku zawsze nosiła
Ja nie znam tych problemów.....ale kciuki trzymam
Irenko,na noc zażywaj tabletkę THIOCODINu-w aptece bez recepty...na uporczywe kaszle w przeziębieniach i nie tylko.
Ten kaszel jest najgorszy, moja mama też tak miała.......ale jak rzuciła kaszel uporczywy z rana minął po jakimś czasie. Ale długo walczyła z sobą i mówiła że gadała sama do siebie, żeby nie sięgnąć.....bo w torebce paczkę papierosów na początku zawsze nosiła
Ja nie znam tych problemów.....ale kciuki trzymam
tak normalnie to nie kaszlałam, ale teraz horror, usnęłam o 4,28...w piątek oboje idziemy do lekarza, bo nic lepiej, teraz temperatura 35! córa chora, wnuki chore, rany, nie wiem jak to wszystko będzie, to chyba nie wirus ale jakaś bakteria, kiedyś tak miałam, strasznie chora, temperatura bliżej zgonu, leki nie pomagały i dopiero lekarz się połapał, ustawił leki i po miesiącu wylazłam z horroru!..były to bakterie legioneli z klimy!!