Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Zeta 14:07, 29 gru 2012

Myśle że w pomieszczeniu będą się czuły bezpieczniej
Mala_Mi 14:09, 29 gru 2012

Ja mam do kompletu czerwone spodnie narciarskie na zbyciu.. brakuje w pasie ponad 15 cm... porządne i firmowe.... będą pasowały do twoich czerwieni Przybyło mi i naprawdę sama nie mam pojęcia jakim cudem.. nerwy, zero obżerania się... i zero ruchu Zła jestem na zaistniały stan jak cholera, bo spodni już nigdzie nie zdążę dziś kupić.... bo muszę skończyć robotę na poniedziałek..a goście już jadą... dlatego nawet na forum mnie nie ma...
A na nartkach poduczę ..nie ma sprawy Jak sama nie zapomniałam jak to się robi... ależ ostanio zdziadziałąm..
A tańcować też lubię..nie mam wprawy - mam fantazję Ale z powodu psa siedzimy w domu..bo sie cholernik boi strasznie Nawet tabletki nie pomagają, zresztą jest za chory by mu dawać takie rzeczy.
Zeta 14:12, 29 gru 2012

Ania załóż mu nauszniki
anula_wn 14:12, 29 gru 2012

irena_milek napisał(a)

chyba zadzwonię coby częściej Ci ten prąc zabierali będę przynajmniej na biżąco , no...prawie na bieżąco

no wiesz Anulka to byłoby straszne, jak za króla Ćwiek

żartowałam ! przecież wiesz
Zeta 14:13, 29 gru 2012

Albo jak jest w domu to włączyć głośniej muzykę na ten czas.To nie bedzie słyszał strzałów.
ewa004 16:00, 29 gru 2012

Irenko pozdrawiam
Madzenka 17:02, 29 gru 2012

Irenko mój Tytus jest chyba głuchy bo się petard nie boi...
Milka 17:45, 29 gru 2012

Zeta napisał(a)
Myśle że w pomieszczeniu będą się czuły bezpieczniej

raczej tak, no i namiziamy się ile wlezie
Milka 17:48, 29 gru 2012

asc napisał(a)
Ja mam do kompletu czerwone spodnie narciarskie na zbyciu.. brakuje w pasie ponad 15 cm... porządne i firmowe.... będą pasowały do twoich czerwieni Przybyło mi i naprawdę sama nie mam pojęcia jakim cudem.. nerwy, zero obżerania się... i zero ruchu Zła jestem na zaistniały stan jak cholera, bo spodni już nigdzie nie zdążę dziś kupić.... bo muszę skończyć robotę na poniedziałek..a goście już jadą... dlatego nawet na forum mnie nie ma...
A na nartkach poduczę ..nie ma sprawy Jak sama nie zapomniałam jak to się robi... ależ ostanio zdziadziałąm..
A tańcować też lubię..nie mam wprawy - mam fantazję Ale z powodu psa siedzimy w domu..bo sie cholernik boi strasznie Nawet tabletki nie pomagają, zresztą jest za chory by mu dawać takie rzeczy.

czyli będziem tańcować!! zgubimy wagę, a na nartach resztę

aż nie mogę sie doczekać, żeby twoje wałki zobaczyć
miłej zabawy z gośćmi....a mnie się przypomniało, że moje muszą być szczepione, jakoś mi umknęło, dzwonie po weterynarza i przyjeżdża, bo z 3 fatalna wyprawa autem!
Milka 17:48, 29 gru 2012

anula_wn napisał(a)

chyba zadzwonię coby częściej Ci ten prąc zabierali będę przynajmniej na biżąco , no...prawie na bieżąco

no wiesz Anulka to byłoby straszne, jak za króla Ćwiek

żartowałam ! przecież wiesz

Anula, no przeca wiem, że żartowałaś