Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Mala_Mi 08:27, 29 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Irenko my sie w pralce kurczymy od choroby

To mam zachorować?????????
ana_art 08:30, 29 gru 2012

asc napisał(a)

Irenko my sie w pralce kurczymy od choroby

To mam zachorować?????????
też o tym pomyślałam....
Milka 09:50, 29 gru 2012

Bea napisał(a)
Bardzo przyjemne te plany: szafirowe bo z tym kolorem mi się kojarzy Kreta

trafne skojarzenie...ale bosko będzie na piasku...bo woda tylko do kostek...ja nie umiem pływać!!
Konstancja30 10:03, 29 gru 2012

Irenko zamknęłam oczy i od razu przeniosłam się do skąpanej w lazurze i słonecznym blasku osady ... tak ... taka perspektywa zdecydowanie pomaga przetrwać szare dni ... grecka przygoda to endorfina przez duże E ...
nie wiedziałam, że można mieć Casablankę w lilii i aż się boję myśleć gdzie masz i w jakiej postaci skamuflowałaś boskiego Bogarta )) ... i uśmiecham się bo przypomniałam sobie słodziaki w taczkach ... achhhhh ... to się nazywa mieć dar przechowywania ... pozdrawiam ...
Milka 10:25, 29 gru 2012

bociek napisał(a)

Kasiu
Milka 10:28, 29 gru 2012

Konstancja30 napisał(a)
Irenko zamknęłam oczy i od razu przeniosłam się do skąpanej w lazurze i słonecznym blasku osady ... tak ... taka perspektywa zdecydowanie pomaga przetrwać szare dni ... grecka przygoda to endorfina przez duże E ...
nie wiedziałam, że można mieć Casablankę w lilii i aż się boję myśleć gdzie masz i w jakiej postaci skamuflowałaś boskiego Bogarta )) ... i uśmiecham się bo przypomniałam sobie słodziaki w taczkach ... achhhhh ... to się nazywa mieć dar przechowywania ... pozdrawiam ...

tych endorfin brak... choć dziś słonko i mrozik!

te taczki to niezły patent, producent nie przypuszczał że takie przeznaczenie znajdą
a Bogart gdzieś mi się zapodział...no chyba bez butów na koturnie i to dlatego!

buziaki...już niedługo się widzimy, super!
Milka 10:30, 29 gru 2012

kasik778 napisał(a)
żurawki pięknie wyglądają, jak nie będzie takich mrozów jak w zeszłym roku to wszystko ładnie przezimuje
przeczytałam, że schudłaś??? jak wy to robicie, Marzena też...
a ja ani deka...

Kasiu...chorujemy i chudniemy a ciasta i ciastka wcinam cały czas...coś mam parcie na węglowodany
sprawdź wagę, pewnie szwankuje!!
Milka 10:32, 29 gru 2012

Urszulla napisał(a)
Pozdrawiam Cię poświątecznie......i czytam o wielkich planach.....dobrze że choroba minęła i jesteś w pełni sił.....

Ula, jak ja cię dawno nie widziałam!!...jeszcze nie w pełni sił, ale skoro szaleję z planami, to już wracam do dawnej siebie

aż się boję, jak ja na tych nartach po takiej przerwie dam radę!! będziemy obie z Izą..turlać się!!
pozdrawiam Uluś
Milka 10:35, 29 gru 2012

mira napisał(a)
Irenko prezent-taczki świetne a zawartośc najcenniejsza, dobrze że pomimo choróbska miałas miłe dni - noooooooooooo i ta perspektywa grecka - da sie żyć

Mira...da się żyć...i tak nastawienie jest najważniejsze
Milka 10:37, 29 gru 2012

asc napisał(a)
To już wiem gdzie są te Twoje 4 kg......... gorzej wszystkie spodnie narciarskie ..za małe.. brakuje dużo.... a już nigdzie nie kupię nowych....na niedzielę muszę mieć..buuuuuu ..... przezornie sprawdziłam jak się to ma do rzeczywistości... i pomyśleć że niedawno w spodnie wsadzałam polarka, bo lubię ciepełko.... teraz i bez niego... kicha...

Ania, ja w ogóle nie mam spodni narciarskich, gdzieś mi wcięło...ruszam na zakupy po spodnie i kurtkę..
ale narty, buty, gogle, rękawice i czapeczka jak dla czerwonego kapturka..są!

i tak będę mniej więcej jeździć...chyba, ze mnie podszkolisz!!

coś w twoje utycie nie wierzę, stres w pracy spala kalorie!! a ty żyjesz powietrzem...no teraz to cię Terenia może i podtuczy ciut