Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

betysia 13:08, 12 paź 2012

Irenus...a ja dzisiaj pierwsza na "dzien dobry"....
zagladam doczytac i zyczyc cudnego weekendu kochana!!!!!!!
musiala sie cofnac do 4 str....co tu taka cisza, gdzie wszyscy?????? no niespotykane
ale zaraz juz bedziesz pod reka...na pierwszej str tak jak trzeba....
buziam, cmokam i tuliskam!!!!!!
ka1sia 13:21, 12 paź 2012

Irenko, smutno bez Ciebie. Pewnie sobie odpoczywasz, takie dni też są potrzebne,pozdrawiam bardzo cieplutko, Kasia
Milka 13:22, 12 paź 2012

Zbysiu, no ja myślę, że zarosną, tawuły i żurawki ciut podrosły, reszta potrzebuje czasu
oczy trzeba chronić, moje póki co spisują się i do czytania okularów nie potrzebuję; ponoć tak funkcjonuje astygmatyzm z wiekiem, działa na plus...a grzybów jadalnych ani ciut!

Kasik778, na tej rabacie są żurawki Creme Brulee, tawuła Goden Carpet, jałowiec Wiltonii, rozplenice, jakaś inne 2t rawy, zapomniałam jakie, bluszcze, hosty, budleje, ostróżki, orliki, jeżówki, i cebule, które zakwitną wiosną, narcyzy, tulipany i krokusy, tonacja chyba biała, a w tle widać paulownię, drzewko szczęścia

Martek, jak mi poprawiłaś humor tym tekstem pisz tak częściej...a to nadrabiam nogami, fajne...uśmiałam się.. Przemiany, to nasze wspólne dzieło z M., sama nie dałabym rady, ja wymyśliłam roślinki

Eliza, też lubię takie porównawcze zdjęcia, u wszystkich! swoje straciłam, ale już teraz pilnuję się, nie chcę więcej! też raczej działam spontanicznie, muszę mieć impuls, albo coś u innych zobaczę i zaczynam fantazjować i wymyślać zimno powoli idzie, czas pomyśleć gdzie w ciepełku posiedzieć i kości wygrzać pozdrawiam

Bożenko, dzięki za odwiedziny, szkoda, że nie mogę tyle fajnych, moich ptaszków dla ciebie upolować!

Aniu asc, ale masz fajnie z koźlakami, u mnie był tylko raz w ilości 1 sztuki!!! w ilości postów nigdy nie narzekam, jak mam czas to czytam, jak nie to chociaż częściowo, a i tak lubię zaglądać

AniDS, no i nie ma, są same trujące albo jakieś kolonie takich malutkich, niestety nie opieńki!

Bożenko/Epodlas, czytałam; są książki do których lubię wracać, tak samo mam z filmami, np ,,Zieloną milę" mogę oglądać co jakiś czas; a biografie też lubię, ostatnio czytałam o żonach prezydentów amerykańskich, niby były w cieniu swoich mężów, ale miały wielki wpływ na to co się działo

KasiaWB, staram się zaglądać do wszystkich, bo każdy ma ciekawą historię do opowiedzenia i każdy ogród inny i jego właściciel, a przy okazji wiele się uczę i czerpię mnóstwo pomysłów..u ciebie już dziś byłam, czytałam wspak
Betysiu, humor lepszy, czyli szanowne zdrówko powraca..i dobrze, bo jeszcze do zimy kawałek, cieszmy się słoneczkiem

Milenko, dziękuję w domu nie ma kto mi pstryknąć foto, akurat mój wielki synuś się napatoczył

Obie Anie, jestem ale bez grzybów

Marzenko, staram się jak mogę, zwalniam stronki ta lektura jest nieustanna, ale w tej chwili mam zupełnie nowe książki, 3 tomy i jak na razie 3 stronki poczytałam, jakoś nie mogę jej ugryź, chyba muszę poczekać na odpowiedni moment obejrzałam i poczytałam wszystko u ciebie i zachęciłaś mnie do wyskoku...do Barcelony, ot kusicielka

Kindzia/ Kasiu, z tym to najprościej, same wejdą w rękę
Milka 13:30, 12 paź 2012

betysia napisał(a)
Irenus...a ja dzisiaj pierwsza na "dzien dobry"....
zagladam doczytac i zyczyc cudnego weekendu kochana!!!!!!!
musiala sie cofnac do 4 str....co tu taka cisza, gdzie wszyscy?????? no niespotykane
ale zaraz juz bedziesz pod reka...na pierwszej str tak jak trzeba....
buziam, cmokam i tuliskam!!!!!!

Betysia, ty jesteś jak plaster miodu, od razu na duszy rześko
weekend będzie pracowity, córcia ma wylot i trzeba odstawić na lotnisko, a potem maluchy i Marzenka planuje kopanie potwora!!! ale za to jaki będzie cudowny następny weekend!!! inny od innych, jak ja to napisałam, jak masło maślane
też buziam i ćmokam i i tuliskam
Milka 13:33, 12 paź 2012

ka1sia napisał(a)
Irenko, smutno bez Ciebie. Pewnie sobie odpoczywasz, takie dni też są potrzebne,pozdrawiam bardzo cieplutko, Kasia

Kasiu, jestem kochana, ale ciut mniej ale bez was mi źle i trudno, najwyżej będzie więcej postów i zamieszania, ale i może weselej idę do ciebie
Evchen 13:39, 12 paź 2012

No Ircia Na bieżąco jestem Ale dobrze, że już jesteś, bo się martwiłam
Weselej z Tobą
Milka 14:37, 12 paź 2012

Ev, ale miłe powitanie...aż się uśmiechnęłam od ucha..do ucha
biegnę do ciebie, bo tam się dzieje!!
Milka 15:51, 12 paź 2012

teraz kwitnie hosta Patriot; ale dzis rano nie byłam i nie wiem czy przetrwały, bo liście rycynusa jak u zmokłej kury, koniec chyba ich urody
eliza3 16:19, 12 paź 2012

Witaj Irenko, tym razem u Ciebie. Po pracach ogrodowych, po obiadku... z herbatką miętową pod ręką pora na odwiedziny w ogrodach i ogródkach forumowiczów.
Życzę udanego popołudnia wszak piątek to najlepszy dzień tygodnia... przed nami sobota i niedziela...
Urszulla 16:37, 12 paź 2012

Kukam też do Ciebie i co widzę??? hosta u schyłku swojego kwitnienia.

A zapytam, czy Ty rysowałaś plan gdzie jakie cebulki sadziłaś i co za odmiany???