Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 10:36, 13 paź 2012

Ula, jakoś wyjątkowo zapamiętałam z czosnków mam Purple Sensation, His Excellency, ozdobny czarny, Mont Blanc, ozdobny Olbrzymi;
cieszę się, że i u ciebie zawitają krokusy, chyba nikomu one się nie znudziły, bo to pierwsze zwiastuny wiosny sadź, trzymam kciuki!
oczyszczająca herbatka fajna, ale smak nie koniecznie mi pasuje, więc głodówki na oczyszczenie może szybciej będę robić

Moniko, i wcale się nie dziwię, nornice precz, a szafirki kupuj, będę się nimi delektować u ciebie

Eliza, czyli jakoś obeszłaś tę pokrzywę

Danusiu, zaraz biegnę, brzmi intrygująco i też witam, od 4 na nogach

Kasiu, to podobnie u mnie; część jeszcze wygląda super, wśród drzew, a na odkrytej przestrzeni już gorzej, ale znowu ciepło, więc jeszcze niech zostaną

Bożenko, wszystkie ale jeszcze mnie korcą krokusy, kto wie, jak będzie ciepło, to się może skuszę...i co najważniejsze, sikorki korzystają z karmników; rano chciałam uwiecznić i ciągle uciekały, ale chyba 1 foto mam

Aniu antre, zawsze cieszę się z twoich odwiedzin, a we wspomnieniach zawsze nasz bieg

Iza, jak to cudownie, że te plusiki są i ci nie zginę, kto mnie uraczy takimi opowieściami jak nie ty...a te 4 pokolenia i dla mnie póki co niesamowite

Anitko, dziękuję, tak myślałam, że i tobie plusik uciekł co do ogrodu, będę się starać, ale jeśli on jest odbiciem mnie, to może nigdy nie będzie idealny

Ev, widzisz, staram się i od razu wszystkim lepiej

Aniu monte, ja cię ćmokam i fajeczkę przy kawie z tobą palę...wiem, wiem, paskudny nałóg!!!

Marzenko
, Nęckiego w Tv też nie lubię, ale lektura nie głupia a ogrodniczki to stale jakieś narzędzia w łapkach trzymają dzięki!

Aniu asc, a ja zaraz u ciebie byłam i oczywiście z dobrym humorem dzień zaczęłam

Mirka, oczywiście, ale nie dałaś mi adresu i nie wiem, gdzie wysłać napisz proszę
Mala_Mi 10:40, 13 paź 2012

Dzięki za wizytę w nowym-starym Teraz już razem gonimy do nowego tysiączka..
jotka 10:42, 13 paź 2012

Irenko witaj
Nawet nie wiesz ile razy o Tobie myślałam choć nie miałam czasu zajrzeć...

Miłek to często powtarzane u nas słowo od tygodnia. Wtedy urodził się nasz wnuk, któremu rodzice dali na imię Miłosz, ale pieszczotliwie mówimy o nim i do niego Miłek Wyrywkowo zajrzałam do Twojego wątku wstecz i muszę pochwalić murek z gazonów obsadzony żurawkami i ...Nie przepadam za gazonami, ale u Ciebie w ogrodzie bardzo pieknie wyglądają I nie tylko one

pozdrawiam
Milka 11:52, 13 paź 2012

asc napisał(a)
Dzięki za wizytę w nowym-starym Teraz już razem gonimy do nowego tysiączka..

Aniu, nie mogłoby mnie zabraknąć z wierszami u mnie kiepsko, ale serce mam otwarte
ale już tak nie gońmy może
Milka 11:59, 13 paź 2012

jotka napisał(a)
Irenko witaj
Nawet nie wiesz ile razy o Tobie myślałam choć nie miałam czasu zajrzeć...

Miłek to często powtarzane u nas słowo od tygodnia. Wtedy urodził się nasz wnuk, któremu rodzice dali na imię Miłosz, ale pieszczotliwie mówimy o nim i do niego Miłek Wyrywkowo zajrzałam do Twojego wątku wstecz i muszę pochwalić murek z gazonów obsadzony żurawkami i ...Nie przepadam za gazonami, ale u Ciebie w ogrodzie bardzo pieknie wyglądają I nie tylko one

pozdrawiam

Jolu, cieszę się, że chociaż myślałaś a jeszcze bardziej z imienia wnusia, niech malutkiemu Miłoszkowi, Miłemu..wiedzie się w tym życiu jak najlepiej
ściskam serdecznie i życzę ci też samych radości

a gazonowa rabata, z czasem wypięknieje, wiem i dziękuję
bociek 12:27, 13 paź 2012

Irenko, o matulu, to juz druga czesc????? Moje najseredczniejsze gratulacje!!!! Wspanialy wynik.
Zycze Ci jeszcze wielu tysiey stron i samospelniajacych sie marzen. Niech swiat wokol Ciebie pieknieje
Przepraszam, ze bez kwiatka
AniaDS 12:44, 13 paź 2012

Udanego weekendu Irenko
Milka 13:37, 13 paź 2012

bociek napisał(a)
Irenko, o matulu, to juz druga czesc????? Moje najseredczniejsze gratulacje!!!! Wspanialy wynik.
Zycze Ci jeszcze wielu tysiey stron i samospelniajacych sie marzen. Niech swiat wokol Ciebie pieknieje
Przepraszam, ze bez kwiatka

Kasiu, tak zleciało, ale jestem cała happy, że trafiłaś

niech nam wszystkim pięknieje i każdemu z osobna
Milka 13:38, 13 paź 2012

AniaDS napisał(a)
Udanego weekendu Irenko

Aniu, tobie też już podziwiałam połamane narzędzia i nowe wersje rabat i nie wiem, jak ja moją jukę wytaszczę, jak u ciebie tak ciężko było!
AniaDS 13:44, 13 paź 2012

Moja juka tam była już mocno zadomowiona, jak ją wykopaliśmy w końcu to lej jak po bombie się zrobił .