Milka
10:36, 13 paź 2012
Ula, jakoś wyjątkowo zapamiętałam
z czosnków mam Purple Sensation, His Excellency, ozdobny czarny, Mont Blanc, ozdobny Olbrzymi;
cieszę się, że i u ciebie zawitają krokusy, chyba nikomu one się nie znudziły, bo to pierwsze zwiastuny wiosny
sadź, trzymam kciuki!
oczyszczająca herbatka fajna, ale smak nie koniecznie mi pasuje, więc głodówki na oczyszczenie może szybciej będę robić
Moniko, i wcale się nie dziwię, nornice precz, a szafirki kupuj, będę się nimi delektować u ciebie
Eliza, czyli jakoś obeszłaś tę pokrzywę

Danusiu, zaraz biegnę, brzmi intrygująco
i też witam, od 4 na nogach
Kasiu, to podobnie u mnie; część jeszcze wygląda super, wśród drzew, a na odkrytej przestrzeni już gorzej, ale znowu ciepło, więc jeszcze niech zostaną
Bożenko, wszystkie
ale jeszcze mnie korcą krokusy, kto wie, jak będzie ciepło, to się może skuszę...i co najważniejsze, sikorki korzystają z karmników; rano chciałam uwiecznić i ciągle uciekały, ale chyba 1 foto mam
Aniu antre, zawsze cieszę się z twoich odwiedzin, a we wspomnieniach zawsze nasz bieg

Iza, jak to cudownie, że te plusiki są i ci nie zginę, kto mnie uraczy takimi opowieściami jak nie ty
...a te 4 pokolenia i dla mnie póki co niesamowite
Anitko, dziękuję, tak myślałam, że i tobie plusik uciekł
co do ogrodu, będę się starać, ale jeśli on jest odbiciem mnie, to może nigdy nie będzie idealny
Ev, widzisz, staram się i od razu wszystkim lepiej

Aniu monte, ja cię ćmokam i fajeczkę przy kawie z tobą palę
...wiem, wiem, paskudny nałóg!!!
Marzenko, Nęckiego w Tv też nie lubię, ale lektura nie głupia
a ogrodniczki to stale jakieś narzędzia w łapkach trzymają
dzięki!
Aniu asc, a ja zaraz u ciebie byłam i oczywiście z dobrym humorem dzień zaczęłam
Mirka, oczywiście, ale nie dałaś mi adresu i nie wiem, gdzie wysłać
napisz proszę

cieszę się, że i u ciebie zawitają krokusy, chyba nikomu one się nie znudziły, bo to pierwsze zwiastuny wiosny

oczyszczająca herbatka fajna, ale smak nie koniecznie mi pasuje, więc głodówki na oczyszczenie może szybciej będę robić

Moniko, i wcale się nie dziwię, nornice precz, a szafirki kupuj, będę się nimi delektować u ciebie

Eliza, czyli jakoś obeszłaś tę pokrzywę

Danusiu, zaraz biegnę, brzmi intrygująco

Kasiu, to podobnie u mnie; część jeszcze wygląda super, wśród drzew, a na odkrytej przestrzeni już gorzej, ale znowu ciepło, więc jeszcze niech zostaną

Bożenko, wszystkie

Aniu antre, zawsze cieszę się z twoich odwiedzin, a we wspomnieniach zawsze nasz bieg

Iza, jak to cudownie, że te plusiki są i ci nie zginę, kto mnie uraczy takimi opowieściami jak nie ty

Anitko, dziękuję, tak myślałam, że i tobie plusik uciekł

Ev, widzisz, staram się i od razu wszystkim lepiej

Aniu monte, ja cię ćmokam i fajeczkę przy kawie z tobą palę

Marzenko, Nęckiego w Tv też nie lubię, ale lektura nie głupia

Aniu asc, a ja zaraz u ciebie byłam i oczywiście z dobrym humorem dzień zaczęłam

Mirka, oczywiście, ale nie dałaś mi adresu i nie wiem, gdzie wysłać