Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Evchen 10:39, 23 sty 2013

Irenko, wpadłam w odpowiedniej chwili Podziwiam nowy avatarek, wiosenny i uśmiechnięty jak zwykle Rabata angielska pasuje do avatarka jak ulał 60 metrów angielszczyczny na Polskiej ziemi .. trzeba będzie to zobaczyć

Ode mnie kfiatek fioletowy
Urszulla 10:39, 23 sty 2013

Irenko, wspaniała rocznica
nie tylko dla Ciebie ale i dla nas, że Ciebie mamy prawie każdego dnia
życzę Ci spełniania się nowych marzeń ogrodowych
Milka 14:23, 23 sty 2013

Danusiu, Haniu, Eliza Ev, Ula...bardzo dziękuję
jesteście kochane!
znowu na chwilkę, bo niebawem jadę na występ wnusiów w przedszkolu, ale jestem go ciekawa!

i tak zaczęła się przygoda z Ogrodowiskiem, ale najpierw były artykuły, oglądanie zdjęć, frustracja i marzenie, aby stworzyć ogród jaki zobaczyła w Danusi relacjach i jej własny, prywatny...a potem zobaczyłam, że jest forum i ....to był krok milowy i odtąd jestem; dzięki wszystkim inspiracjom, waszemu towarzystwu i radom zaczęłam zmieniać ogród, ale gdyby nie Danusia i Witek, nie byłoby nas wszystkich
...a potem ze świata wirtualnego, wskoczyłam w świat realny, bo zaczęły się spotkania...wspaniałe, choć nie wszystkich poznałam, myślę, że będzie jeszcze nie jedna okazja

..okazuje się, że już od pierwszych chwil, nie można się nagadać i człowiek czuje się tak, jakby znał się od lat!

pierwsze spotkanie było w kwietniu 2012 u Wieloszki/ Agnieszki i tu pierwszy raz na żywo się spotkałyśmy...tzw. Grupa Wrocławska, Marzenka, Madzia/Noemi, Aga_pe/ Agnieszka

kolejne spotkanie...u Bogdzi, maj 2012 w cudownym ogrodzie

i moje .,,siostry ogrodowiskowe"

Justyna 14:25, 23 sty 2013

Irenko gratuluję rocznicy!
Jestem bardzo ciekawa Twojej angielskiej rabaty. Pięne wyzwanie Kibicuję i liczę na oglądanie na żywo postępów.
Pozdrawiam
aga_pe 14:30, 23 sty 2013

Irenko, dziś właśnie przeglądałam zdjęcia z naszego pierwszego spotkania. Niby niedawno, a jakbyśmy znały się od lat.
Pozdrawiam i ściskam
Milka 14:30, 23 sty 2013

a potem kolejne, u Finki i Pszczółki i u Marzenki, ale to jeszcze nie koniec...trochę ich było!

bardzo wesoło tu u nas, tyle rad, pomysłów i po raz pierwszy w życiu mam tak, że zima mnie nużyła, bo miałam Was..
u Finki? Marty, czerwiec 2012.

i u Pszczółki/ Ewy, czerwiec 2012

i zmykam, mam nadzieję wieczorkiem zajrzec, chwilę mnie nie było a wydaje się, że 100 lat...no ale czasami nie da się, mimo że widziałam kominiarza, cosik mi idzie po grudzie
Milka 14:32, 23 sty 2013

Justynko, Aga, ściskam was obie!
mus uciekać, ale jeszcze wrócę
Sebek 14:39, 23 sty 2013

Gratuluję roczku - duuużo się przez ten czas wydarzyło - a ile roślin nakupiłaś!!! Kilka tysięcy co najmniej

ana_art 14:44, 23 sty 2013

Irenko ale młódka jesteś
ślę podziekowania w Twoim kierunku za radość i uśmiech którym wszystkich obdarzasz
BUZIOLE
grazyna 14:45, 23 sty 2013

Gratuluję rocznicy

Nie mogę napatrzeć się na Wasze zdjęcia Najpiękniejsze kwiaty to Wy
Co za grupa Tylko pozazdrościć