Irenko oczywiście cały czas będę odwiedzać twój wątek, ale wybacz nie wiem gdzie mam się wpisać jako stały bywalec twojego ogrodu. Bardzo kolorowo u ciebie. Ma być ciepło, to róże i reszta jeszcze będę nas trochę cieszyć.
No, spis prac rzeczywiście imponujący Bez Ogrodowiska pewnie niewiele byś pozmieniała?
Chwała OGRODOWISKU
I nie tylko! Tym wszystkim, którzy zakasali rękawy i postanowili upiększyć swoje ogrody
Trochę patetycznie to zabrzmiało, ale... co tam!))
Najprawdziwsza prawda, no nie?
ale szkoda teraz słuchałam w radio, że ida ciepłe dni, nawet noce ciepłe, ale czy wszędzie tak samo, wiadomo jak to z prognozami jest
a ja zapomniałam, że przecież stworzyłam piękną rabatę hortensjową, moja ulubioną, czyli o 1 punkt do przodu; co za rok? na pewno domek, i nasadzenia tarasowe, trochę popracuję nad ,,biżuterią ogrodową". trawnikiem i chce stworzyc 2 nowe rabaty..i pomysł na cos tam pewnie przyjdzie chyba?
dziękuję Moniko no u nas potem się popsuła, deszcz i pochmurno, ale w całej Polsce ma byc jeszcze ładnie, więc liczę, że jeszcze ci aura dopisze i pozdrawiam
muszę przyznać, że fajnie, ale ja juz po pracy jak zrobi sie ciemno, dostaję lenia, nic mi się nie chce; ciekawa jestem czy inni też tak maja, czy tylko ja
a widzisz, kiedyś dresiki lepszej jakości tkali, to znaczy,że chyba nie chiński wrzosy późno posadziłam, ale jak u innych tak kwitły, to mnie wzięło; w tym miejscu były poprzednie, które wymarzły, niestety.
Aga witaj i dzięki za wsparcie ogrodnicze a wiesz, że zapomniałam moja dumę wymienić, rabatę hortensjową, bo ona mi sie podoba..podobnie rzecz dzieje się u ciebie, bo właściwie u ciebie jestem na bieżąco..twoje drzewka pewnie już rosną i ciekawa jestem, jak tam z reklamacją?