Cieszę się, ze Kasia zadała to pytanie, bo podeszłam do niego refleksyjnie i tak w skrócie ta lista jest całkiem imponująca
Ale szkoda, że już jednoroczne idą do lamusa, ale pocieszające, ze za rok zawitają; tak..pogoda cudna i nadal taka ma być, więc u mnie pewnie dłużej postoją; a u Marzenki w ogóle jesieni nie widać, bo u mnie już tak, sporo liści i te barwy jesieni
takich przyjemności jak dziś będziesz jeszcze miała sporo idę do ciebie
Irenko lista dokonać jest imponująca, strasznie się cieszę, że tak wiele udało się ci dokonać
to od razu rodzi pytanie, jakie są plany na rok następny?;D
U mnie kanny całe przemroziło, tak jak dalie, wszystko musiałam już wykopać...
Irenko, lista zmagań ogrodowych imponująca, ale rzeczywiście w wielkim skrócie. Jakby tak wyliczyć te wszystkie rośliny, które posadziłaś, to by strony nie starczyło. SUper. Widać ogromne zmiany. A teraz jesienna odsłona cudna. Pozdrawiam.
właśnie skończyłam czytać i miałam napisać to co asc )))
zadam jeszcze pytanie retoryczne czy jesteś Irenko zadowolona z tegorocznych działań ogrodowych?
to się cieszę, że jest dobrze
a odnośnie pytania...co rano przy kawce, takie właśnie dywagacje prowadzę z M. i muszę powiedzieć, że tak, bo nastąpiły olbrzymie zmiany;
1. posadziliśmy 155 bukszpanów, tworząc nowe rabaty i wykańczając obrzeża istniejących
2. powstała rabata rododendronowo-trawiasto-hostowa
3. rabata gazonowa i okolice
4. wykończone rabaty żurawkami w wielu miejscach
5. zrobiona rabata pod starym wiązem
6.posadzone nowe drzewa, byliny, cebulowe, krzewy
7. nowa rabata z laurowiśni i skimmy i traw pod domkiem letnim
8.w 50% zrobiony domek letni
9. kupione nowe meble ogrodowe do wygodnego podziwiania ogrodu
10. bezcenna wiedza zdobyta tutaj i zawarte przyjaźnie
i co ty na to Kasiu?
Tylko TYLE????
hhahahaha żart, no kawał dobrej roboty zrobiliście