piękne widoki zachwyciły mnie oczywiście rh ale i glicynia juz tak wcześnie kwitnie ? nigdy nie wierzyłam w jej kwiaty w naszym klimacie w internecie zawsze były one przerysowane i przekolorowane, a u ciebie piękne ja mam za mało miejsca jednak ona jest ekspansywna,żurawki i funkie też uwielbiam i kolekcjonuję zbiór, mam mało cienia ale zawsze coś wymyślę fotki dołączę z funkiami u siebie jak się trochę rozrosną . pozdrawiam
aha i tamaryszek też mam , ale mały 2 lata u mnie i sięga mi do brody kolor biały twój ma pewnie ok 8-10 lat on szybko rośnie i u mnie dużo osób go przez to krytykuje bo nie można nad nim zapanować, co ty myślisz na ten temat.
A jak szybko rośnie? może i u mnie na słup zamiast winobluszczu puścić?...mam takie stojące okropieństwo w ogrodzie, ale jeszcze gołe....jak myslisz Irenko? w słońcu koło moich jałowców i limek stoi...
już dawno ci pisałam, że lawenda lubi sucho, skały i piach
no to fajnie, cieszę się
a ja dopiero wróciłąm z ogrodu, tamaryszek tak pachnie, że jestem odurzona, no boski; a teraz jakis wyjątkowy ptaszek trajluje, co noc, bosko, nie chce mi się spać