Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

ka1sia 11:39, 09 cze 2013

Magda, nie zabieraj mi słodziaka, śliczny jest jak zamieszkają u mnie te istotki, to będę się z Wami dzielić
Joaska 08:27, 10 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)
Kasia ja również w sprawie pomidorków ... chyba szukam w Marzyszu areału bo te pomidorki mówią same za siebie ... mam nadzieję, że Joasia nie będzie chitrus i mnie zabierze ... tzn nieofisjalnie bo to raczej nocna wizyta z pończochą na twarzy i dziurą na mniamanie ...

sama nie wierzę ... jest słoneczko ...

Iza słoneczko świeci w świętokrzyskim, to pomidorki kolorku nabiorą i wtedy z tą pończochą zaatakujemy
ka1sia 12:01, 10 cze 2013

Joaska napisał(a)

Iza słoneczko świeci w świętokrzyskim, to pomidorki kolorku nabiorą i wtedy z tą pończochą zaatakujemy

łobuziary... atak na moje pomidorki szykują
ka1sia 12:03, 10 cze 2013

przybłąkałem się... i zostałem

i teraz mamy podwójne szczęście

Kondzio 12:10, 10 cze 2013

Hi hi ale cuda już myślałem ze mam omamy hi hi hi
ka1sia 12:12, 10 cze 2013

Kondzio napisał(a)
Hi hi ale cuda już myślałem ze mam omamy hi hi hi

spoko Konrad, wszystko z Tobą ok. to takie dwa nasze klony
anna_g 13:45, 10 cze 2013

Kasia - co słychać w sprawie nietoperków - zwabiłaś już jakiegoś??? Ten na zdjęciu czesany szczoteczką super Będziesz swoim robić czesanko?
Pomidorki masz świetne. U mnie jakoś kiepsko z warzywkami - chociaż pomidorki kwitną, ale dymka kiepska, rzodkiewka nie zawiązała, sałatę zjadly ślimaki... Liczę chociaż na te moje pomodorro... Pozdrawiam
ka1sia 14:00, 10 cze 2013

anna_g napisał(a)
Kasia - co słychać w sprawie nietoperków - zwabiłaś już jakiegoś??? Ten na zdjęciu czesany szczoteczką super Będziesz swoim robić czesanko?
Pomidorki masz świetne. U mnie jakoś kiepsko z warzywkami - chociaż pomidorki kwitną, ale dymka kiepska, rzodkiewka nie zawiązała, sałatę zjadly ślimaki... Liczę chociaż na te moje pomodorro... Pozdrawiam

Aniu, nietoperki nie zwabione, bo domki jeszcze leżą dzisiaj sąsiad pożyczy nam wysoką drabinę i moi mężczyźni będą wieszać jak tylko zamieszkają, to czesanko mają zapewnione

Pomidory czeresniowe mam pierwszy raz, jak tak dalej będą owocowały, to śmiało mogę polecać , warzywa póki co rzeczywiście rosną nieźle, żeby tylko jakieś robale ich nie zaatakowały, to powinno być dobrze
Pozdrawiam, Aniu
Joaska 14:40, 10 cze 2013

Kasiu tak sobie patrzę na mapke google gdzie by sie tu po drodze do Danusi zatrzymac na jakieś mini zakupy ogrodnicze
i sama nie wiem, tyle sie nasłuchałam, że dziewczyny jeżdzą na Bronisze w W-wie, że zstanawiam się czyby nie "zaszaleć" i prze Danusiową imprezą odwiedzic Bronisze, bo z mapki wygląda mi na to że niedaleko od Danusi to jest. Co o tym myslisz?? Chyba że wiesz o jakiejś szkółce po trasie?
Bardzo niegramatyczne to zdanie ale chyba wiadomo o co chodzi
ka1sia 14:46, 10 cze 2013

Joaska napisał(a)
Kasiu tak sobie patrzę na mapke google gdzie by sie tu po drodze do Danusi zatrzymac na jakieś mini zakupy ogrodnicze
i sama nie wiem, tyle sie nasłuchałam, że dziewczyny jeżdzą na Bronisze w W-wie, że zstanawiam się czyby nie "zaszaleć" i prze Danusiową imprezą odwiedzic Bronisze, bo z mapki wygląda mi na to że niedaleko od Danusi to jest. Co o tym myslisz?? Chyba że wiesz o jakiejś szkółce po trasie?
Bardzo niegramatyczne to zdanie ale chyba wiadomo o co chodzi

Asia, nie znam szkółek w okolicy Wawy, ani na trasie, ale też popatrzę, popytam, a Bronisze chętnie odwiedzę, jestem za, bardzo za