Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

ka1sia 13:23, 08 cze 2013

Joaska napisał(a)
Nie no pojade i ukradne te pomidorki

przyjedź, przyjedź
bociek 20:40, 08 cze 2013

Kasia, dobrze gadasz. Nietoperki uwielbiaja komary - podobno. Ten domek jest jak najbardziej sensowny - oby tylko sie wprowadzily. Ja juz kiedys szukalam domkow dla nietoperzy, ale jakos tak pomysl umarl smiercia naturalna. Bardzo jestem ciekawa czy sie wprowadza .
A warzywniczek pierwsza klasa
Dasia 08:00, 09 cze 2013

Cudny i smakowity warzywnik, zazdroszczę, bo ja się w tym roku nie wyrobiłam
Ciekawy pomysł z tymi nietoperzami, jak masz zamiar je zwabić do domku?
Ja miętę w doniczce chcę postawić na tarasie, może choć troszkę odstraszy komary.
Mala_Mi 10:02, 09 cze 2013

pomidory wielgaśne.. bez folii..... niemożliwe aż..
Konstancja30 10:45, 09 cze 2013

Kasia ja również w sprawie pomidorków ... chyba szukam w Marzyszu areału bo te pomidorki mówią same za siebie ... mam nadzieję, że Joasia nie będzie chitrus i mnie zabierze ... tzn nieofisjalnie bo to raczej nocna wizyta z pończochą na twarzy i dziurą na mniamanie ...

sama nie wierzę ... jest słoneczko ...
ka1sia 11:09, 09 cze 2013

bociek napisał(a)
Kasia, dobrze gadasz. Nietoperki uwielbiaja komary - podobno. Ten domek jest jak najbardziej sensowny - oby tylko sie wprowadzily. Ja juz kiedys szukalam domkow dla nietoperzy, ale jakos tak pomysl umarl smiercia naturalna. Bardzo jestem ciekawa czy sie wprowadza .
A warzywniczek pierwsza klasa

Bociuś, dzięki za wsparcie będę obserwować, sama jestem strasznie ciekawa co z tego pomysłu wyjdzie. A warzywniaczek taki jeszcze bałaganik pierwsza klasa, ale prace trwają
ka1sia 11:12, 09 cze 2013

Dasia napisał(a)
Cudny i smakowity warzywnik, zazdroszczę, bo ja się w tym roku nie wyrobiłam
Ciekawy pomysł z tymi nietoperzami, jak masz zamiar je zwabić do domku?
Ja miętę w doniczce chcę postawić na tarasie, może choć troszkę odstraszy komary.

Dasiu, pomyslu na zwabienie nietoperków wcale nie mam, zostaje nadzieja, że po prostu im się spodoba, wieszamy te domki w lesie, dość wysoko, niedaleko siebie, one są takie naturalne, nie malowane niczym, może im przypadną do gustu
Miętę uwielbiam
ka1sia 11:13, 09 cze 2013

asc napisał(a)
pomidory wielgaśne.. bez folii..... niemożliwe aż..

widzisz, Anuś, a jednak i do tego w lesie
ka1sia 11:19, 09 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)
Kasia ja również w sprawie pomidorków ... chyba szukam w Marzyszu areału bo te pomidorki mówią same za siebie ... mam nadzieję, że Joasia nie będzie chitrus i mnie zabierze ... tzn nieofisjalnie bo to raczej nocna wizyta z pończochą na twarzy i dziurą na mniamanie ...

sama nie wierzę ... jest słoneczko ...

Słonko i jakie ciepełko
Nocą i z pończochą wyciętą na mniamanie....no dobra... ale tak normalnie też można zawsze zapraszam
madzielena 11:36, 09 cze 2013

Przepraszam Kasiu, ale nie mogłam się powstrzymać, żeby nie wkleić tego słodziaka - chętnie takiego przygarnę, jak u Ciebie zamieszka

słodki nietoperz

Jak zobaczysz, mogę go wykasować...