Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

Joaska 15:20, 06 cze 2013

Nie no pomysł fajny, a jak jeszcze zadziała to będzie genialny.
Czyli to dziecko z wycieczki taką mądrą wiedzę przyniosło do domu, a mówi się że teraz już niczego w szkołach nie uczą , a tu proszę
ka1sia 15:27, 06 cze 2013

Joaska napisał(a)
Nie no pomysł fajny, a jak jeszcze zadziała to będzie genialny.
Czyli to dziecko z wycieczki taką mądrą wiedzę przyniosło do domu, a mówi się że teraz już niczego w szkołach nie uczą , a tu proszę

tak, synusia tak uświadomili na wycieczce, naprawdę duzo fajnych rzeczy ten pan opowiadał i domki pokazywał. Może z tymi szkołami nie jest tak źle? ...chociaż jak sobie przypomnę jego podstawówkę, to mam poważne wątpliwości...
bajsza 15:46, 06 cze 2013

Pozdrawiam Kasiu napiszę za 10 dni jak smakuje.
może do ogródka się przyda
ka1sia 16:02, 06 cze 2013

Będę czekała, Basiu
madzielena 17:58, 06 cze 2013

ka1sia napisał(a)
Dziękuję Wam, że zaglądacie do mnie to bardzo miłe, tym bardziej, że ja z reguły mało aktywna na forum jestem, a tak bym chciała Wam wszystkim chociaż słówko napisać

rzut oka na warzywka

No nie mogę się napatrzeć na te skrzynie

Oto mój cel na przyszły rok - warzywnik od razu lepiej wygląda, tak porządnie!

Nie wiem czy podawałaś gdzieś Kasiu ich wymiary?

Pozdrawiam serdecznie!
ka1sia 19:59, 06 cze 2013

Magda, to nadstawki na palety, one mają 120x80cm naprawdę wygoda w ich utrzymaniu, ja bardzo polecam, deszcz ziemi nie wypłukuje, zdecydowanie łatwiej się plewi i warzywka też rosną nieźle
U mnie to jeszcze trochę bałagan, ścieżki nie zrobione, ale pracuję nad tym
pozdrawiam
anna_g 23:38, 06 cze 2013

Wpadłam zobaczyć co słychać no a tutaj sie dzieje, że ho ho... Plantacja maku (!!!) i osiedle dla "batmanków"... Czego to ludziska w deszczową pogodę nie wymyślą No proszę...
Jak Kasia da niski czynsz to siem domki spodobają na pewno - kryzys jest nie ma co wybrzydzać... W sumie to ja też kcem batmanka Będę lukac czy to działa
Róża cudna i truskawa pyszna - tylko ugryzłam nie zjadłam całej
BEATA_S 08:03, 07 cze 2013

Warzywnik wymiata
Pozdrawiam Kasiu
gierczusia 08:15, 07 cze 2013

Widziałam gdzieś podobny warzywnik.. Skrzynię były lekko wybielone , a wokół ńich był wysypany żwir ...
gierczusia 08:21, 07 cze 2013

ka1sia napisał(a)
Będę walczyć z komarami ekologicznie (to tak na potwierdzenie tej dziwności ), wiecie jak? Zakupiłam domki dla nietoperzy, będę jutro wieszala na drzewach i mam nadzieję, że się tam zadomowią i na kolację każdy z nich zje ok.3tys.komarów (tak wyczytałam ) i mnie już nic nie zostanie

Jesteś niemożliwa , wiesz ??..., ciekawe czy się uda .. Ja w każdym razie trzymam kciuki ,żeby ten nietoperek się w tym mieszkanku pojawił ...... Bo jeśli się uda ,to kto wie.. Może teź spróbuję