Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

17:37, 15 lip 2013
Masz prześliczny domek, z prawdziwą przyjemnością prześledziłam Twój wątek.
ka1sia 17:38, 15 lip 2013

gierczusia napisał(a)
Właśnie czytam ,że u Ciebie niewiele kwiatów ... Wiesz , u mnie jest tak samo.. Ostatnio nawet ktoś mi zadał pytanie , czy lubię rośliny kwitnące .. To mnie skłoniło do przemyśleń ( w sumie , lepiej późno , niż póżniej ).. I stwierdziłam ,ża zdecydowanie najbardziej rajcują mnie rośliny ozdobne z liści ... Kolory ,kształty , pokrój .. A kwiaty .. Hmmmm . Fajnie jak są , ale chyba u mnie , niekoniecznie .. Ależ Ci tu wpakowałam " wynurzenia "....

Buziaki .. Może założymy podgrupę ogrodowiskową " małokwietne "???

Ela, ja do podgrupy "małokwietne" się już chyba nie nadaję, bo patrz, jeszcze mam lilie, nowy eksperymentalny nabytek, sztuk chyba z 7 i zaczynają kwitnąć

ka1sia 17:39, 15 lip 2013

Kalamandyna napisał(a)
Masz prześliczny domek, z prawdziwą przyjemnością prześledziłam Twój wątek.

Melu, a ja z prawdziwą przyjemnością będę Cię gościć i do Ciebie też zajrzę
ka1sia 17:42, 15 lip 2013

Zeta napisał(a)

Hahaha czekam na swoje ...ja wielkiej ochoty nie mam ale siusiak w brzuszku to mały głodomor...a mi ślinka na wszystko leci ....ostatnio dostałam od koleżanki ogórki i zjadłam w drodze do domu ze skórką hahahaha taaaakie dobre były

bo jakby co... to wiesz... siusiakowi w brzusiu się nie odmawia pomiziaj małego głodomorka
ka1sia 17:47, 15 lip 2013

poznajecie tę roślinkę ?

żurawina, mój kolejny eksperyment strasznie jestem jej ciekawa

Kasiek 18:23, 15 lip 2013

Kasienko juz wrocilam i na przywitanie lilie zostawiam troche nadrobilam zaleglosci,ale przyznaje sie bez bicia ze raczej tych obrazkowych
ka1sia 18:26, 15 lip 2013

Kasiek, ja tam nic mądrego pewnie nie napisałam, wystarczą obrazki a najważniejsze, że jesteś
popcorn 19:50, 15 lip 2013

Kasiu dzięki za info Nie wiadomo jakie wsadzą w paczkę... jak nie kupię na miejscu, zamówię jesienią (będą mieli jabłonki kolumnowe z gruntu). Dziękuję za pomoc
Buziaki!!

PS liliowce i lilie boskie!!
ka1sia 21:24, 15 lip 2013

popcarol napisał(a)
Kasiu dzięki za info Nie wiadomo jakie wsadzą w paczkę... jak nie kupię na miejscu, zamówię jesienią (będą mieli jabłonki kolumnowe z gruntu). Dziękuję za pomoc
Buziaki!!

PS liliowce i lilie boskie!!

Nie ma za co, Karolka polecam się na przyszłość

te jabłonki pan bardzo zachwalał
Joaska 09:25, 16 lip 2013

Kasia ... jak rozmawiałaś z kimś na Domaszoweskiej to pytałaś sie tez o sprzedaż detaliczną?? Bo ja wszędzie widziałam tylko sprzedaż hurtowa...

A jabłonka kolumnowa i mi sie podoba .. mało miejsca potrzebuje....fajna

Kasiu , jak tam piesa??? sprawdził się jako facet??????????????????????

Firletki przekwitają, jak mi się uda przed sobotą być u babci to wykopę a jak nie to dopiero w przyszłym tyg. bo w tą sobote mam weselicho

Skusiłam się na wiąza, i staram się go poprowadzić troche do góry....zobaczymy czy sie nie złamie