Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

Milka 10:46, 16 lip 2013

Kasiu, unikaty hodujesz w ogrodzie, swoja żórawina!
Kindzia 12:18, 16 lip 2013

Jakie piękne lilie Ci urosły!!!!!! One u mnie na drugim miejscu, zaraz po różach

Liliowców nie mam, ale się do jakiś różowiastych przymierzam
ka1sia 13:04, 16 lip 2013

Joaska napisał(a)
Kasia ... jak rozmawiałaś z kimś na Domaszoweskiej to pytałaś sie tez o sprzedaż detaliczną?? Bo ja wszędzie widziałam tylko sprzedaż hurtowa...

A jabłonka kolumnowa i mi sie podoba .. mało miejsca potrzebuje....fajna

Kasiu , jak tam piesa??? sprawdził się jako facet??????????????????????

Firletki przekwitają, jak mi się uda przed sobotą być u babci to wykopę a jak nie to dopiero w przyszłym tyg. bo w tą sobote mam weselicho

Skusiłam się na wiąza, i staram się go poprowadzić troche do góry....zobaczymy czy sie nie złamie

Hej, Asia jak ja lubię te Twoje wizyty, Asik wpada rano , szybko melduje o wszystkim, zawsze na to czekam
hmm... z tą sprzedażą toś mnie zastrzeliła gawędziło nam się miło, ale o sprzedaż detaliczną to w sumie nie pytalam...
Piesa zuch! taraz czekamy na efekt bylismy z niego dumni, bo to prawdziwy gentleman
Z firletką się nie spiesz, najważniejsze, że będzie no i baw się dobrze my mamy weselicho 31 sierpnia
Pokaż fotkę wiąza, jak Cię znam, to poprowadzisz go modelowo
Buziaki, Asia
ka1sia 13:07, 16 lip 2013

irena_milek napisał(a)
Kasiu, unikaty hodujesz w ogrodzie, swoja żórawina!

to unikaty Przemka całe trzy krzaczki jak się sprawdzi, to w przyszłym roku będzie więcej
ka1sia 13:09, 16 lip 2013

Kindzia napisał(a)
Jakie piękne lilie Ci urosły!!!!!! One u mnie na drugim miejscu, zaraz po różach

Liliowców nie mam, ale się do jakiś różowiastych przymierzam

ja się Kasiu lilii dopiero uczę, ale rzeczywiście piękne są, a jaki mają zapach!
a na liliowce to jestem w tym roku chora, wszystkie bym chciala
anna_g 13:20, 16 lip 2013

Kasiu pozdrawiam. Super żurawinka i bociek na łące - łąka cudna.
ka1sia 13:32, 16 lip 2013

anna_g napisał(a)
Kasiu pozdrawiam. Super żurawinka i bociek na łące - łąka cudna.

Witaj, Aneczko ja też lubię te łąki, a mamy ich mnóstwo! jak idziemy z psami, to końca nie widać lasy i łąki... cisza i spokój...i za to kocham to miejsce
Joaska 10:14, 17 lip 2013

ka1sia napisał(a)

Hej, Asia jak ja lubię te Twoje wizyty, Asik wpada rano , szybko melduje o wszystkim, zawsze na to czekam
hmm... z tą sprzedażą toś mnie zastrzeliła gawędziło nam się miło, ale o sprzedaż detaliczną to w sumie nie pytalam...
Piesa zuch! taraz czekamy na efekt bylismy z niego dumni, bo to prawdziwy gentleman
Z firletką się nie spiesz, najważniejsze, że będzie no i baw się dobrze my mamy weselicho 31 sierpnia
Pokaż fotkę wiąza, jak Cię znam, to poprowadzisz go modelowo
Buziaki, Asia

Kasiu a bo ja taka juz jestem a przynajmniej staram się coś jeszcze potem w pracy porobić,
To piesa zuch chłopak!! mam nadzieję że będziesz babcią
A wiąza przed Żonem jeszcze trochę ukrywam i nie przesadzony biedak do dużej donicy ale wyprostowany jest dzisiaj obfocę bo oostatnio nie miałam weny na zdjęcia ,
a first lady tak cudnie kwitnie, że aż żal nie zrobić jej kilka fot.
Oj Kasia jak mnie korci żeby juz zacząc moje ogrodowe rabaty na mojej działce...... ostatnio byłam tam , poplewiłam moje tujki (całe 18 szt.) i tak sobie planowałam co gdzie .... obserwowałam słoneczko jak operuje , i już wiem gdzie miłorzęby posadzę, niestety nie tam gdzie planowałam, ale za to po przeciwnej stronie będą miały więcej swobody, i wogóle to musicie do mnie przyjechac i zerknąć na to moje pole i powiedziec czy ja wogóle to dobrze planuje.....
Aha dzisiaj chyba z Izą skoczymy do Kostomłotów koło 13-14... może byś była już wolna w tym czasie pojechałbyśmy razem
edit...a tak wogłel to moja siostra dzisiaj rodzi i jestem bardzo rozkojarzona
popcorn 10:55, 17 lip 2013

ale Wam fajnie Dziewczyny ze blisko macie Joasiu chetnie bym do Ciebie skoczyla popatrzec i popodziwiac te szkółkę którą sama stworzyłaś!
buziaki dla Was obu

k.
Joaska 11:55, 17 lip 2013

Karolcia zparaszam
szkółka taka mini ale co najważniejsze to chyba już mam