Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

gierczusia 12:22, 17 lip 2013

Ale cudaśny ten Bociek .... I nawet stracha ni ma ... Zazdraszczam .. Moje bażanty to takie krzykacze , nie to co Bociek dostojny i spokojny .. Wiele nie mówi ,śniadania nie podpinkoli
gierczusia 12:23, 17 lip 2013

Bardzo jestem teź ciekawa , jak tam nietoperki .. Rozumie ,że do pozowania do fotek to ich raczej nie zachęcisz , ale ciekawe jak to będzie z komarami , skoro tyle ich pochłaniają głodomory
ka1sia 23:36, 17 lip 2013

gierczusia napisał(a)
Bardzo jestem teź ciekawa , jak tam nietoperki .. Rozumie ,że do pozowania do fotek to ich raczej nie zachęcisz , ale ciekawe jak to będzie z komarami , skoro tyle ich pochłaniają głodomory

Elu, nietoperki są, bo je widać wieczorem, ale czy zamieszkały w naszych domkach, to w sumie trudno powiedzieć, nic tam kurczę nie widać ale... komary też są w ogromnych ilościach
apetyt nietoperkom nie dopisuje czy co?

A bociek spokojny i dostojny, ale śniadanko kotu podpinkala
ka1sia 23:46, 17 lip 2013

Joaska napisał(a)

Kasiu a bo ja taka juz jestem a przynajmniej staram się coś jeszcze potem w pracy porobić,
To piesa zuch chłopak!! mam nadzieję że będziesz babcią
A wiąza przed Żonem jeszcze trochę ukrywam i nie przesadzony biedak do dużej donicy ale wyprostowany jest dzisiaj obfocę bo oostatnio nie miałam weny na zdjęcia ,
a first lady tak cudnie kwitnie, że aż żal nie zrobić jej kilka fot.
Oj Kasia jak mnie korci żeby juz zacząc moje ogrodowe rabaty na mojej działce...... ostatnio byłam tam , poplewiłam moje tujki (całe 18 szt.) i tak sobie planowałam co gdzie .... obserwowałam słoneczko jak operuje , i już wiem gdzie miłorzęby posadzę, niestety nie tam gdzie planowałam, ale za to po przeciwnej stronie będą miały więcej swobody, i wogóle to musicie do mnie przyjechac i zerknąć na to moje pole i powiedziec czy ja wogóle to dobrze planuje.....
Aha dzisiaj chyba z Izą skoczymy do Kostomłotów koło 13-14... może byś była już wolna w tym czasie pojechałbyśmy razem
edit...a tak wogłel to moja siostra dzisiaj rodzi i jestem bardzo rozkojarzona

Asik, dobrze, że taka jesteś, taką Cię lubię

Wiąz ukryty, nie wytrzymam za parę dni mu wmówisz, że był tu od dawna, skąd ja to znam?
Pewnie że podjechałabym, tylko, że otworzylam laptopka niedawno ja w Kostomłotach bylam wczoraj, bo na syncia czekałam i z nudow podjechałam oko nacieszyć

Asia, zostałaś już ciocią? wszystko ok?

Buziaczki i do szybkiego spotkanka
Konstancja30 00:12, 18 lip 2013

ka1sia napisał(a)

Asik, dobrze, że taka jesteś, taką Cię lubię

Wiąz ukryty, nie wytrzymam za parę dni mu wmówisz, że był tu od dawna, skąd ja to znam?
Pewnie że podjechałabym, tylko, że otworzylam laptopka niedawno ja w Kostomłotach bylam wczoraj, bo na syncia czekałam i z nudow podjechałam oko nacieszyć

Asia, zostałaś już ciocią? wszystko ok?

Buziaczki i do szybkiego spotkanka

rany ... z kiecką to rozumiem ale jak wiąza ukryć ???)))) ...
BEATA_S 14:23, 23 lip 2013

Pozdrawiam Kasiu! Razem z Joasią zagubiłyście się w jakiejś szkółce???
gierczusia 20:38, 23 lip 2013

Bociek żarcie podpinkala .. A to Łobuz
kraania 21:22, 23 lip 2013

ka1sia napisał(a)
Ostatnio śniadanka jemy w takim miłym towarzystwie i zdaje się , że zamieszkały w domkach nietoperze widziano je wieczorem

Kasiu a ja się właśnie zamierzałam zapytać Ciebie czy domki mają lokatarów Podczytuję i pozdrawiam.
Konstancja30 21:29, 23 lip 2013

BEATA_S napisał(a)

masz rację Beatko gdzieś je wcięło ... obie dwie ...
ka1sia 23:22, 23 lip 2013

BEATA_S napisał(a)

Witaj, Beatko jestem, jestem, tylko jakoś czasu ciągle brak nawet na wizytę w szkółce go nie starczyło