Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Kindzia 21:28, 29 gru 2013

Wy się Dziewczynki szlifujcie, my z Małgosią też się 11-go będziemy szlifować Mam nadzieję, że zimniej będzie i intensywne palenie w kominku mojego eMusia nie doprowadzi nas wszystkich do przebrania się w kostium kąpielowy...

Powiedz mi Ancia czy krzew magnolii można na drzewko wyprowadzić??? Bo moja żółciutka tak w stronę krzaka się przychyla...a drzewko bym sobie życzyła...
Kasiek 22:30, 29 gru 2013

Widze ze spodobala siem Wam ta stodola...i dopoki Ania mnie do pionu nie postawi...moge jeszcze jedna rozwalic...a co- neich wiedza Szkopki kochane kto tu rzadzi ; )
Kasiek 22:39, 29 gru 2013

Czeski Mlyn..oblezony przez dziewczyny z O.- brzmi fajnie
makkasia 22:43, 29 gru 2013

narty, deski,, no nie pogadasz przykro mi ale ja podobnie jak Ela na desce do prasowania (czego strasznie nie lubię) umiem jeździć
buziam Mi
Kasiek 22:52, 29 gru 2013

makkasia napisał(a)
narty, deski,, no nie pogadasz przykro mi ale ja podobnie jak Ela na desce do prasowania (czego strasznie nie lubię) umiem jeździć
buziam Mi

Kasiula a od czego jest Ogrodowisko?...tu siem przeciez nauczymy....wszystko
Ja jestem lamaga pospolita, z psychiczna blokada czytaj strachem nie tylko w patrzalkach a chcem i zrobie wsycko coby siem spotkac z naszymy Dziewczynami

P.s mam nadzieje ze moja szefowa to przeczyta i da mi na szczescie...kawalek urlopu
Madzenka 22:54, 29 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
Irenka - co z tego że zjechała jak i tak zdezerterowała

Madżen - ja jestem taki leń... że jakoś nie mam motywacji do regularnych ćwiczeń... a towarzystwa motywującego brak... święta były bez kulinarnych szaleństw.. i tak przybyło 3 kg.. niestety w pewnym okresie życia chyba trzeba sie pogodzić z tym, albo zagłodzić na amen... W Spindlerwoym nigdy nie byłam.... jak nic nie stanie na przeszkodzie to może być

Kasiek - Kasprowy jest fajny (Goryczkowa), ale wystarczy, że wieje i już nie da sie jeździć.. a teraz Górale cenę wygwizdali tak, że ja już tam nie pojadę.. dla zasady... ale trasa do zjeżdżania jest super, bo długa..

Zbysiu - przekażę, ale kursantka się nie odzywa ..

Borbetka - dzięki za życzenia... i niech nam nawet zęby usną, byle było sie z czego śmiać

I jak pisze Ania.. niech się kula ... moje kulki trochę rude, ale chyba nic im nie jest.. żywopłocik też miałam rudy i sie poprawił..

Kulki podlejesz wiosną siarczanem potasu i będą zieloniutkie. Ta rabata boska jest!

Ps a Ty sobie poziom hormon tarczycy sprawdzałaś? TSH? To tak a propos tycia....
Madzenka 23:10, 29 gru 2013

makkasia napisał(a)
buziam Mi

Mozna na sankach, na bele czym i na doopie

Skoro ja się wianki z forum nauczylam robic to cóz to jest zjazd na nartach
makkasia 23:13, 29 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

Mozna na sankach, na bele czym i na doopie

Skoro ja się wianki z forum nauczylam robic to cóz to jest zjazd na nartach

Oczywiście Gosia pisała o zjazdach na desce
Madżenko no ja to wszystko wiem, że na bele czym tylko żeby zjechać trza dojechać i z tym jest największy problem ...niestety , kurde
barbara_kraj... 23:39, 29 gru 2013

Czytam... i zazdroszczę Wam tej młodości i wigoru...
Evchen 02:41, 30 gru 2013

Anulka.... Mała Mi... a to mnie zaskoczyłaś tą zmianą Pasuje do Ciebie