Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Milka 10:05, 29 gru 2013

Ta kursantka nawet zje hala
Madzenka 10:34, 29 gru 2013

Aniu jeśli Czechy to Spindlerovy Mlyn - to dla mnei taka namiastka Alp z trasami fisowskimi.
Sa dwie porądne góry Św.Piotr i Medvedin, są trasy do nauki i dla prawdziwych narciarzy porządne czarne i dobre czerwone (dwie FIS)
http://www.holidayinfo.cz/zima/stredisko.php?lang=7&ro=1&cntry=1&rg=2&loc=3&sub=0&cat=45&frm=info
Jesli się zdecydujecie z Kasią Bawarka to ja zalatwię rezerwację i będę Waszym przewodnikiem
Jest też Aquapark w tej miejscowości. Dodatkowo miasteczko takie pseudoalpejskie
Zgadzam się z tezą dot kontuzji na nartach... W ubiegłym roku załatwiłam sobie kolano bo myslalam, że tenis raz wtygodniu oznacza mega przygotowanie do nart.... I wiązania nie były przestwione na poczatek sezonu.... Przy hamowaniu narty się nie wypięły.... Teraz joga dla spręzystości i skalpel dla siły ud

Ps. I masz rację o czym teraz pisać na forum!
Okrywać cebulowe korą czy nie? jaka będzie pogoda do końca zimy? Katalogować rośliny?
Za chwile mam nadzieję kupowac cebulowe do dekorowania wiosennego domu to się zacznie. Musimy jakoś wytrwać do końca lutego.....
kasiek 10:41, 29 gru 2013

Podpisuje sie pod postem z widoczkiem Chopoku dwiema łapkami, ja jeżdżę 27 lat i tez nic nie złamałam sobie na nartach choć nie raz blisko było bo wariat jestem na stoku, ale mam dobra równowagę i zawsze jakoś wychodziłam cało.
U nas szukam stoczków mało uczęszczanych, schowanych w lesie by mało ludzi było i dzieci bezpiecznie jeździły a sama z paczka znajomych w marcu co roku jeżdzę na 1 dzien na Kasprowy. O tej porze mało jest ludzi i pieknie słonko swieci a szpule to tam człowiek nie złą łapie.
zbigniew_gazda 10:42, 29 gru 2013

Pozdrowienia dla kursantki wielkie.
Borbetka 11:37, 29 gru 2013

Aniu, nie nadrobię już, ale z życzeniami przyleciałam Do Siego Roku i oby uśmiech nie schodził Ci z twarzy. No, tylko żeby zęby nie obeschły (dobry tekst Ani Lecę w kulki).
butterfly 12:32, 29 gru 2013

Aniu, u Madżenki napisałam o P90X - jak dalej nie kumasz to pytaj
Godzinę codziennie trzeba wyrwać dla siebie.
gierczusia 12:37, 29 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)
. Teraz joga dla spręzystości i skalpel dla siły ud

Ps. I masz rację o czym teraz pisać na forum!
Okrywać cebulowe korą czy nie? jaka będzie pogoda do końca zimy? Katalogować rośliny?
Za chwile mam nadzieję kupowac cebulowe do dekorowania wiosennego domu to się zacznie. Musimy jakoś wytrwać do końca lutego.....

Ja nie kumam o co biega z tym skalpelem .. W każdym razie ciąć moich ud , jakiekolwiek one są... nie zamierzam ...

Iiii , to poganianie zimy baaaardzo mi się podoba. .., już kupujemy cebule wiosenne ??... Taaaaakkk

Buziaki .. Aniu
Gabrysia_ 13:00, 29 gru 2013

Ja dawno temu jeździłam na nartach,fajnie to wspominam
...teraz zostaje mi jedynie dupolot,albo sanki...
an_tre 14:00, 29 gru 2013

Aniu pozdrawiam poświątecznie
śledzę wasze przygotowania szaleństw na nartach
podziwiam
oglądałam wszystkie piękne foty, na których zmierzasz się z białą przestrzenią
widoki gór przecudne
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
malgorzata_s... 14:12, 29 gru 2013

Anuś aleś mnie rozbawiła Popłakałam sie ze śmiechu jak wyobraziłam sobie siebie na purpurowo odzianej desce do prasowania ( taki mam pokrowiec) śmigam w dół z parującym żelazkiem w dłoni
Chyba jednak odpuszczę