Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

agata19762 18:34, 29 gru 2013

Witaj Aniu
moje cebulowe też szaleją ...
róże i powojniki też ....

w tych tematach jesteśmy bezradni

miłego wieczorku !!!!!!!!!!!!!
Mala_Mi 19:01, 29 gru 2013

alinak napisał(a)
Ania witaj poświątecznie ...toż tu się jakiś Chopok szykuje a ja zaś w tyle ...czy to elitarny zlot czy co ?
W białce potrenuję to mogę się załapać ?

Alinka.. z powodu obżarstwa świątecznego, ocieplenia klimatu i rychłego już wyjazdu do Białki... dopadła nas chyba głupawka......
Moje zaufane osoby obeznane w narciarstwie twierdziły, że Białka to ośle łączki... w dodatku śnieg znika w oczach... Tercia właśnie mi go rozjeżdża od 2 dni.. .. stwierdziłam, że pora jedna zrobić wyskok na taki Chopok, a że omawiałyśmy sie w zeszłym roku, wiec zapodałam temat..
Kaśka Bawarska też che na narty z nami, bo nie ma już ochoty przestawiać żadnej stodoły, a chętnie z nami by sie spotkała zapodała temat, że może coś bliżej niej.. ale drobny problem że do niej najbliżej -nam jest najdalej, bo ja mam w jedną stronę 1300 km. Kaśka na Chopok ma 100 km w jedna stronkę.. wiec szukamy czegoś po środku... no i po środku jest Szpindlerwoy Młyn w Czechach..
I tym sposobem obtrzaskałam sie z różnych regionów, przy okazji powspominałam tam gdzie byłam..
Swoją drogą region gdzie na drodze stoją stodoły też jest niczego sobie..
I tak w skrócie to wygląda.. mogę Cie zabierać gdzie tylko pojadę.. by bym sie wybrała.. Szpindlerowym też nigdy nie byłam.. a to tylko 600 km, prawie jak na Czarna Górę...
Mala_Mi 19:02, 29 gru 2013

Reszcie macham i zostawiam mój krajobraz zaokienny..

Acha.. ja też nie lubię zimy, dlatego jeżdżę na nartach..
kasiek 19:05, 29 gru 2013

Że cene na Kasprowy wywindowali to aż wstyd, ale ja jadę na 1 dzień w roku to na tyle zacisne pasa. Ja częściej gasienicowa zjeżdżam, goryczkową zaliczyła raz w zeszłym roku jak uciekalismy przed halnym, ale było strachu zatrzymali kolejki, trza było uciekać, podmuch był tak mocny ze stało sie w miejscu - ale było cisnienie! Ale jak tak już mam w zeszłym roku jak pojechalismy do Jordani to Izrael zamknał granicę i ewakuowali nas przez morze Czerwone na promie z ciężarówkami i 500 beduinami, ech ze mna lepiej nie jeździć
kasiek 19:06, 29 gru 2013

Ładne Ci te wianki wyszły, u mnie narcyze też głowy wystawiły, dobrze że oczar nie kwitnie!
Bogdzia 19:18, 29 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

Bogdziu a może ciebie na Białkę namówimy?

A ja tam po co??? sie pytam. Zostaję w domku .
Konstancja30 19:32, 29 gru 2013

Bogdzia napisał(a)

A ja tam po co??? sie pytam. Zostaję w domku .

Bogdziu no jak to po co ??? ... ja wiem, ze na starszych nie wolno krzyczeć ale ja wykrzyczę ... Twoje towarzystwo bezcenne !!! a moczyć siem w ciepłej kałuży nie czeba umieć ... ehhhh ... no ale cóż ja też zostaję w domku ... i wcale mnie to nie cieszy ale inaczej być nie może ...
elzbieta_g 21:08, 29 gru 2013

odcisk łapy zostawiam, żem na bieżąco ale nie obcykana nartowo jestem to nic więcej nie napiszę, poza tym ,że życzę abyś Aniu gdzieś z ekipą poślizgała się na nartach
Pszczelarnia 21:14, 29 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
Reszcie macham i zostawiam mój krajobraz zaokienny..

Acha.. ja też nie lubię zimy, dlatego jeżdżę na nartach..

A ja się moczyłam w zgniłych jajach! Na Czarnej Górze puchy i czarna ślizgawka. Co to się porobiło dookoła?
alinak 21:18, 29 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)

Alinka.. z powodu obżarstwa świątecznego, ocieplenia klimatu i rychłego już wyjazdu do Białki... dopadła nas chyba głupawka......
Moje zaufane osoby obeznane w narciarstwie twierdziły, że Białka to ośle łączki... w dodatku śnieg znika w oczach... Tercia właśnie mi go rozjeżdża od 2 dni.. .. stwierdziłam, że pora jedna zrobić wyskok na taki Chopok, a że omawiałyśmy sie w zeszłym roku, wiec zapodałam temat..
Kaśka Bawarska też che na narty z nami, bo nie ma już ochoty przestawiać żadnej stodoły, a chętnie z nami by sie spotkała zapodała temat, że może coś bliżej niej.. ale drobny problem że do niej najbliżej -nam jest najdalej, bo ja mam w jedną stronę 1300 km. Kaśka na Chopok ma 100 km w jedna stronkę.. wiec szukamy czegoś po środku... no i po środku jest Szpindlerwoy Młyn w Czechach..
I tym sposobem obtrzaskałam sie z różnych regionów, przy okazji powspominałam tam gdzie byłam..
Swoją drogą region gdzie na drodze stoją stodoły też jest niczego sobie..
I tak w skrócie to wygląda.. mogę Cie zabierać gdzie tylko pojadę.. by bym sie wybrała.. Szpindlerowym też nigdy nie byłam.. a to tylko 600 km, prawie jak na Czarna Górę...

no to trzymam cie za słowo ..jak tylko formę pod szlifuję , żebym zaś ja jakiejś stodoły nie przestawiła .
biodro jak na razie jest ok.