Aniu, pozdrawiam i życzę wiele ogrodowych radości w nowym roku ale najwięcej radości z nowej roli jaka Cię niedługo czeka (o ile dobrze doczytałam) Dużo zdrówka
Kilkaset lilii, o kruca fiks, jak mawia mój teść. Piękne są, liliowce także. A u mnie sześć sztuk lilii i dwa kolory liliowców, tych pierwszych nie wyjmowałam na zimę, nawet nie wiem jakie mają nazwy, za to mają śliczny kolor i pięknie pachniały. No cóż, nie można mieć wszystkiego. Pozdrawiam serdecznie.
Anek, czuję się przytłoczona wielością i wielkością Twoich lilii. Swoim nasypałam trochę kory, na wszelki wypadek. Piękne obrazy ogrodowe. Nigdy bym nie wpadła na pomysł połączenia perowskii i lilii w tym kolorze - ale to jest cudne, energetyczne i Takie Twoje autorskie!
Anek - na dzień dobry do Cię wlazłam I jestem na bieżąco (oprócz tych wszystkich stron na których wcale nie udało mi się być ) Fajnie u Ciebie Pozdrawiam przedpołudniowo i dobrego dzionka U mnie pochmurno dzisiaj - wygląda że chyba będzie padał deszcz...