Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mathildis 21:07, 08 mar 2014

Dziękuję za zdjęcia Twojego pięknego Hebe - moje faktycznie chyba już martwe
A to dziwne bo poprzednie dwa lata większe mrozy były i przeżyło a w tym roku mrozu prawie wcale a hebe padło???
Ciemierniki po prostu de best, a w tych donicach z trawkami... i czemu ja takich donic nie mam... i czemu eMusiowi nie podpowiedziałam co ma mi kupić na 8 marca???
O hostach na rabatce przed moim domem nie pomyślałam - faktycznie możnaby jakieś miniaturki poszukać - maleństw jeszcze nie mam w tym lesie
Gabriela 21:10, 08 mar 2014

Będę niesłychanie banalna i napiszę, że ciemierniki są spektakularnie piękne. Dlaczego ja w ogóle takich nie spotykam? Pytanie jest retoryczne.
Urszulla 21:32, 08 mar 2014

Aniu, nadrabiam zaległości u Ciebie
Wróciłam aż do wianka i ciemierników. też takie ciemierniki bym chciała
chciałabym, chciała
w tych donicach rewelacja!

w innych sprawach ogrodowych masz racje, nocne przymrozki będą
Welka 21:39, 08 mar 2014

Do słupa się nie dokopałam, mimo Twojego odwyku ja po swoim komputerowym odwyku nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego
Dowiedziałam się natomiast, że te irysy cebulowe mogą wymarzać i bardzo się cieszę, że zima była łagodna, bo oczywiście w żaden sposób ich nie zabezpieczyłam.
Takie donice w jakich masz ciemierniki miałam wybrać na prezent od Mikołaja, wzięłam inne, ale chyba przy okazji jakiś świąt takie zmałpuję
W ramach odwyku nic nie musisz odpowiadać
Ucałuj Muminka
Bogdzia 21:45, 08 mar 2014

Jestem na bieząco , pozdrówka, padam nie mam sily więcej pisac.
Madzenka 21:59, 08 mar 2014

Gabriela napisał(a)
Będę niesłychanie banalna i napiszę, że ciemierniki są spektakularnie piękne. Dlaczego ja w ogóle takich nie spotykam? Pytanie jest retoryczne.

Gabrysiu na giełdę jedź lub do. Obi, ale w Obi drogie po 17 zł sztuka zwykłe, drobne
ella 22:27, 08 mar 2014

Boże, jaki piękny ogrod....
Margarete 22:29, 08 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

Gabrysiu na giełdę jedź lub do. Obi, ale w Obi drogie po 17 zł sztuka zwykłe, drobne

Rzeczywiście po 17, sama płaciłam we czwartek, cena nie zachęcająca ale te egzeplarze które były u nas wyglądały nieźle, takie dorodne sa.
Margarete 22:31, 08 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)

Optymistyczne donice.. i zwiewam, bo Muminek jedzie.. chwilkę poszalałam na zewnątrz i nóg nie czuję, tak zmarzłam. w dodatku siąpi mżawka.. koszmarna pogoda.

Rzeczywiście fajnie wyszły w tej kompozycji z trawkami, a donice podziwiałam juz wczesniej przy okazji konkursu i twojej nagrody.Dzieki za ściągę !
Madzenka 22:55, 08 mar 2014

Margarete napisał(a)

Rzeczywiście po 17, sama płaciłam we czwartek, cena nie zachęcająca ale te egzeplarze które były u nas wyglądały nieźle, takie dorodne sa.

Małgosiu takie jak były w obi na naszej gieldzie można było za 8 zł kupic a wypasione za 12 ciekawe po ile Mała Mi te egzotyczne egzemplarze kupiła?