Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Rench 20:49, 26 mar 2014

Ach,u Ciebie wszystko pięknie kwitnie mimo woli
Fakt,Iza ma rację,mogło by być coś takiego przy wątku Twoim,jak album.
Masz tyle ślicznych fotek,a żeby coś przypomnieć, trzeba strony na tysiące przewalać
Mala_Mi 20:52, 26 mar 2014

Agacia - ja to mówię tak... na chciejstwa ogród za mały.... do roboty za duży... rabat nie mam gdzie już robić, aby nie zeszpecić ogrodu... jakoś tak rabaty same sie porobiły.. mimo woli oczywiście.. bez konceptu i przemyśleń.. i już nie ma szans za wsadzenie rabatek, aby nie stracić wyglądu, efektu.. nie zrobić tysiąca nadziubdzianych ździńdzibołek.. przestrzeń też potrzebna... nie planuję nowych rabat.. przesuwam linie tych co są , ale większości juz się nie da, bo nie ma gdzie Teraz bym chyba inaczej zrobiłą ogród.. ale .. szkoda mi wielkich nasadzeń, szkoda pracy.. jest dobrze, a będzie lepiej..

Magda K8 - specjalistą od siarczanów i oprysków jest Madżen .. kopania wiedzy i wspaniały wątek klubokawiarniany.. napisały kobietki, by opryskać buksiki jak kolor nie ten teges, bo maja problem z przyswajaniem potasu.. wiec dolistnie trzeba im pomóc.. Ale siarczan potasu ma być koniecznie rozpuszczalny w w odzie.. i daje sie go 2 gramy na litr wody...

Aniu Monte - setki gonią też jakos mimo woli.. nawet nie mam czasu na pozaglądanie do Was..

Dorota - ptaki to fajny obiekt do obserwacji.. i latem i zimą..
Madzenka 21:04, 26 mar 2014

Najpierw zrobiłam brrrrr na widok robala w narcpyzach.... Potem ah na widok spa dla ptaszków a potem miałam babana po relacji Izy
Album watku z wydarzeniami by sie przydał....
Mala_Mi 21:05, 26 mar 2014

Jotka - dystrybutor abonamentów zrobił Cię w ciula..... i fotek więcej nie ma Zapomniał drań, że mam program naprawczy.. i urodziny eM-a.

Bogdzia - też nie miałam czasu na ogród.. i na forum..

Konstancja - rozwaliłaś mnie na łopatki I z wolą i bez woli brak mi słów.. ale tak sie cieplutko zrobiło... na dołki i huśtawki nastrojów .. to było bardzo miłe... nawet bardzo bardzo..

Więcej nie pieje nad słowem pisanym.. czekam na książkę.. i odpowiadam na konkrety... na foto tylko jest Lucifer z piekła rodem... tulipany i iryski już o tej porze dawno śpią, a zaschłe listki upierdutałam równo z ziemią

Rudbekie z liliami - czyli rabata do demolki kompletnej.. ale rudbekie do lilii to dobry pomysł... rudbekie kradzione ze śmietnika przycmentarnego.. dostały nowe życie.. bo kupowane mówiły, że mnie nie lubią.. i grymasiły.. a te ... szaleństwo.. doceniły mój gest.. i to, że by nie zdechły po wyrwaniu na amen. polałam je resztką wody mineralnej.. od ust odjęłam..

Dziewanna- masz rację.. tylko obawiam si, że już ja wyciepałam.. .. ja chcę zwykła najzwyklejszą.. super 100% lek na kurzajki.. kurzajek od dzieciństw nie mam, ale sentyment mam.. nawet kradzione ze śmietnika cmentarnego.. odmówiły współpracy

Liliowce przeniesione.. i w tym roku wooow, woow nie będzie.. ale za rok będzie.. to mocne rośliny.

I do tanga trzeba dwojga.. zgodnych ciał .. i ta tam... a z tym już różnie bywa

Może nie ogród piękny... ale botaniczny... i to mi sie podoba I cieszę sie, że Ci sie też podoba.. i proponuję do spania
Mala_Mi 21:27, 26 mar 2014

Juzia - kopiuj.. po to pokazuję, by .... się komuś może przydało W końcu są gusta i guściki

Mira - nie sprzedaję, rozdaję Ale od dziś tylko z obiorem własnym... za dużo zamieszania przy pakowaniu. Mira ciurkadełko.. to teren nawet 0,5 na 0,5 m.... a frajda jest....

Renia - może kiedyś coś sie zrobi, sam pomysł nie jest zły .. ... na FB coś tam próbowałam wrzucać.. tu o tyle kicha, że nie ma jak edytować.. a u mnie ciągle są zamiany. Renia wszytko zamówione i jutro powinnyśmy mieć.. zapraszam Jednak na szałwię sie zdecydowałaś

Marzena - mogę wrzuca kfiotki, ale wydarzeń było za dużo... chyba, że Iza na kronikarza mi się zatrudni ... i wtedy co innego Byłby to najbardziej poczytny wątek..

Iza - róże wyciepane... a raczej przesadzone... zlitowałam sie nad nimi... jak przyjedziesz to jedna Twoja, a druga chyba Reni.... nie zapisałam która chciała..... ot skleroza.. kronikarz potrzebny od zaraz.. Róże są ładniejsze jak przycinane ostro wiosną... a te cytowane to drapaki porosły Kwitną wcześnie i obficie.. potem przestój.. i jesienią dają czadu do śniegu...
Iza odkrycie dobre... te nazwy to bardzo trudne do zapamiętania.. ja pamiętam że to Lucifer.. nazwa przyjazna do zapisanie w neuronach
Takie w pażdzierniku

agata19762 21:38, 26 mar 2014

Dzisiaj miło spędziłam czas ....
odwiedziłam Anię
tak przy okazji...

potrzebowałam tego !!!!
mało moich znajomych podziela moje zainteresowania...

Aniu dzięki za wszystko !!!!!!!

mniaaaaaaaaaaaam
wszystko było pyszne

aha i wszystko posadzone i podlane ;P
Mala_Mi 21:40, 26 mar 2014

Agata.. też posadziłam Jutro sfocę... a kwiatków to to jeszcze ma, że hej.. a ciapałaś je niemiłosiernie.. aż mi sie serce krajało

A te pyszne.. to powietrze..... nie pisz tak.. bo ktoś sobie pomyśli, że do mnie na gościnę sie jeżdzi, ha, ha.. do mnie z suchym prowiantem... kawę sobie sama Agata robiła ..... nie ma lekko
bartek_luberda 21:42, 26 mar 2014

Zdjęcia cud miód
elzbieta_g 21:43, 26 mar 2014

o proszę , spotkanie było już kolejne ...a ani jednego wspólnego zdjęcia
Aniu kuknij do mnie w wolnej chwili i powiedz czy to krewetki znalazłam czy coś innego
agata19762 21:53, 26 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Agata.. też posadziłam Jutro sfocę... a kwiatków to to jeszcze ma, że hej.. a ciapałaś je niemiłosiernie.. aż mi sie serce krajało

A te pyszne.. to powietrze..... nie pisz tak.. bo ktoś sobie pomyśli, że do mnie na gościnę sie jeżdzi, ha, ha.. do mnie z suchym prowiantem... kawę sobie sama Agata robiła ..... nie ma lekko

etam......

powietrze, powietrzem zdecydowanie inne niż moje
ciacha mniam ....i pyszna sałatka była !!!

jutro zrobię podobną, bo nie zainspirowałaś

z kawą rzeczywiście tak było, ale smakowała inaczej niż u mnie

musisz kiedyś spróbować mojego powietrza
kawę zrobię osobiście i do kawy też coś..........

ZAPRASZAM !!!!!!!!!!!!