Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

AgnieszkaW 23:49, 22 maj 2014

Ogród wizytowałam, nie mam się do czego przyczepić
monteverde 00:25, 23 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

No to całe szczęście jedliśmy jeszcze po 30 zł, bo po 17 już chyba tak nie smakują

Co u mnie kwitnie nowego..
Bodziszki himalajskie

Bodziszek kupowany u Pana Bylinowego(nazwy nie zapisałam ale dziś kupiłam dwa żeleźniaki już całe w pąkach kwiatowych Jakoś upchnęłam.... już na rabatach jest sajgon, a to dopiero zaczyna rosnąć.. za miesiąc ja sie wyprowadzam z ogrodu by na ten busz nie patrzeć

Bodziszki inne też Ale foto mam tylko tych dwóch.

Pan Bylinowy ma bodziszek niebieski.... nie mam takiego i już myślę, że może jednak gdzieś sie da go włożyć..... oj jestem biedna i nieszczęśliwa.. miejsca brak.

O widzę Plenum i łąkowy a na niebieski możesz u mnie popatrzeć ja swoim tawułkom dam zakwitnąć nie będę taka wredna wrzuć foty jak będziesz podtapiała Muminka w basenie pozdrówka
Madzenka 06:59, 23 maj 2014

Przy porannej kawie nadrobiłam zaległości i nacieszyłam oczy Twoim ogrodem. Kiedy ruszasz do Bogdzi?
Madziarzeszow 07:04, 23 maj 2014

Pięknie jak zwykle , a ja ciekawa jestem co tak znów poprawiasz? już się nie mogę doczekać fotek , koniecznie przed i po
beta 08:38, 23 maj 2014

zaglądam...Aniu czy mogłabyś pokazać jak teraz wygląda Twój grujecznik?...mojego niestety przyłapały majowe przymrozki i chyba nie odbije

pozdrawiam
agata19762 08:47, 23 maj 2014

Ania dzienks za te kolorki
Magda70 08:51, 23 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

Jak t oprzeczytałąm to łaps za garnek.. i wlazłam na drzewo... mówię do synusia, wczoraj po 40 zł, dziś po 30 zł, jak spadną na 10 zł to już będzie inny smak Jestem objedzona czereśniami do bólu... .. czytałam ale nie odpowiadałam, bo wpadałam tylko do kompa na chwileczkę.. a jak zacznie sie pisać to 3 godziny uciekną.

Muszę do Ciebie zajrzeć sprawdzić postęp prac

Z dzisiejszych obrazków to hosta Krossa Regal...tak długonoga jak Ty .. uwielbiam ją za tye nogi i niebieski kolor

Ależ mi przypasiłaś z tą hosta! Ja właśnie rozglądam się powoli za niebieską ...oglądałam Big Daddy...ale ta też fajna. Zapisuję sobie. Jak już sosnę zakupię to będę dopasowywać hosty...

U mnie kilka czereśni zaróżowionych jest...myślę, że po niedzieli będę też już siedzieć na drzewie w końcu!
A postępów poza lustrem nie ma u mnie. I w ten weekend nie będzie bo mam wyjazdowy... Więc masz jeden wątek mniej
Magda70 08:56, 23 maj 2014

ana_art napisał(a)
Anka jesteś niemożliwa kupiłam dzisiaj te po 17 i nie były smaczne...

O matko...to najgorsze. Wydasz masę kasy i jeszcze nie są smaczne...wrrr...A ja tak uwielbiam czereśnie!
dorciabe 09:51, 23 maj 2014

Ania kawka wypita, poczytane, obejrzane
Mirka 09:56, 23 maj 2014

Ania jak ty masz bajkowo w swoim królestwie roślin 44 posty przeczytałam zdjecia cudowne orliki w moim ogrodzie zamieszkają na pewno Proszę o i strukcje przechowywania i robienia sadzonek z werbeny kiedy i jak robić,a i czy można do donicy dużej wsadzić czy mus do ziemi na działce pozdrawiam upalnie 28stopni o10 a ja w pracy