Aniu postrzelać to ja mogę Ci po piętach, żebyś więcej i więcej fotek wrzucała ja jestem zachwycony. Nawet nie wiem co spodobało mi się najabrdziej, stipy, naparstnice, róże itd. itd. O jedno mi się przypomniało z chwastami masz absolutną racje, większe lepiej się wyrywa
Dawno Ciebie nie odwiedzałam, ale teraz będę musiała nadrobi te kilkadziesiąt stron
Popatrzyłam sobie na Twoje fotki i tylko cichutko wzdychałam
Pieknie...Cóż tu więcej pisać.
Nacieszyłam oczy fotkami, pozachwycałam się bujnością i różnorodnością ogrodu. Ania każda zmiana powoduje, że ogród jest jeszcze piekniejszy!
Aniu napisz proszę jak szybko i jak bardzo rozrasta się tojeść. Finka pisała że jest ekspansywna, dlatego zatsanwaiam się ile sztuk sadzić skoro będzie wielka? Z góry dziekuję za radę i życzę miłego muminkowania
Ale super porcja zdjęć jednak najbardziej mnie powaliła informacja że wyszłaś do ogrodu o 4 rano - ufff
ta róża krzak wielki wyjątkowa, Nostalgia też super co od niej chcesz ma sporo pąków no i wogóle łał
naoglądałam się cudnistych zdjęć i tak sobie myślę co miałam napisać, bo co chwila myślałam by o coś spytać
co to za jasno różowa róża ta z dzwonkami, Poraził mnie widok grahama, mam i se myślę nie urośnie u mnie taka... naparstnice obiekt westchnień... a i gdzie kupiłaś białe pełne jeżówki
Aniu... Twój ogród jest dowodem na to, że "busz" jest najpiękniejszy... Nie umiem wybrać najładniejszych fotek. Wszystko jest zachwycające. Ile kosztują bilety na zwiedzanie Twojego ogrodu?