Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Sebek 00:52, 09 cze 2014

Spotkanie za spotkaniem Ale Wam dobrze
olaw 12:03, 09 cze 2014

Jakie to Ogrodowisko jest świetne!!!
A jeszcze lepsi są ogrodomaniacy, których jest bardzo miło poznać w realu!!!
Dziękuję za spotkanie i za dary... będę dbała i jak się rozrosną podam dalej
Magda70 12:16, 09 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Partia Zielonych ma wejściówkę gratis....
Dziś gorąco, upał, ptaki szaleją w wodzie... aż miło popatrzeć..

I znalazłam Inkarwillę posadzona z kłączy Biedronkowych 2 lata temu.... przekopane to było..ale zakwitło..

To ja się zapisuję do Partii Zielonych

coś tam nadrabiam,...jak zwykle ostatnio niestety.
Madziarzeszow 12:37, 09 cze 2014

Aniu jak zwykle cuda pokazujesz,tyle pięknych połączeń i pomysłów ,aż w głowie się kręci
Kasial 13:13, 09 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Witaj dziewczyno z lasu..... Czerwony Kapturek??? Uważaj tylko w lesie na wilka.... i przypomniał mi się taki dowcip... ale juz nic nie piszę, bo potem zawału dziewczyny dostają, a ja nie mogę doszukać się co takiego napisałam... ale szukając przypomniałam sobie, że nie odpowiedziałam na wszystkie pytania i nie przywitałam jak należy nowego gościa. WItaj Kasiu
Przede wszystkim to leżałam ze śmiechu czytając Twój wstęp... "Co prawda ominęłam jakieś tysiąc stron ale i tak większość jest za mną." Co to tysiąc stron przy tym co jest... to jakby wydrukował, to wyszła by saga dłuższa niż sagi skandynawskie... a jakby sfilmował to Moda na Sukces niech się schowa. Muszę Ci pogratulować determinacji... mi cierpliwości by brakło po pierwszych 50
Zajrzę do Twego lasu... by odznaczyć wątek do obserwacji.. i też coś poczytam, ale ja takeigo zacięcia nie mam.. i musisz mi wybaczyć
Gotowanie to moja pięta achillesowa.. wiec witam gościa kwiatkami

Dzięki za "pachnące" i kolorowe powitanie
Nie wiem jak Ty to wszystko ogarniasz, tyle się dzieje u ciebie w wątku, trzeba odpisać plus inne wątki, o mamusiu... chwilę człowieka nie ma i 20 stron

U mnie natomiast nie ma za dużo czytania i oglądania. Wątek nowy, z pracami stoję, co najwyżej porządkuję to co jest. Kończę rabatkę, zdjęcia wrzucę jak ją zrobię. No i tyle w moim temacie.

Naparstnice masz superaśne i wielgachne piwonie. W ogóle u Ciebie wszystko takie duże no i jest istny kolorszoł!

Kasial 13:17, 09 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Moja stipa od MOtylka_Beatki w zbliżeniu.. i wrzośce i wrzosy i piwonie i czego tam nie ma.. Acha ja stip nie cięłam ani nie przycinałam..

Dal mnie rajsko!!! Też tak chcę. Widzę się w Twoim ogrodzie
ehhhhh... kiedy u mnie tak będzie???
Pszczelarnia 13:36, 09 cze 2014

Ania, Graham Thomas u Ciebie tak po prostu leży? To najpiękniejsza miodna róża świata. Ma wszystko co zawiera się w pojęciu miód.

Nic tylko na podpory czekać .... .
weronika77 17:02, 09 cze 2014

Aniu, pokaż Twoją różową rutewkę. I jak to mam rozumieć, ze ona ani z siewu ani z podziału...
Powyższe Twoje żywe obrazy super.
Mala_Mi 19:45, 09 cze 2014

weronika77 napisał(a)
Aniu, pokaż Twoją różową rutewkę. I jak to mam rozumieć, ze ona ani z siewu ani z podziału...
Powyższe Twoje żywe obrazy super.
Werniko, kupiłam sadzonkę... zaglądam do niej.. i nie widzę możliwości podziału, a wysiewać mi sie przez 2 lata nigdy nie wysiała.

Tu ją widać na prawo.. najprawdopodobniej z nasion ale jakoś samosiewu nie widzę..

Mala_Mi 20:03, 09 cze 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Ania, Graham Thomas u Ciebie tak po prostu leży? To najpiękniejsza miodna róża świata. Ma wszystko co zawiera się w pojęciu miód.

Nic tylko na podpory czekać .... .

Czekam rok.... i poczekam chyba jeszcze .. róza niestety do eksmisji.. cały widok zasłania

Tomasik sprzed chwili.. i lecę podlewać.. wrócę póxnije.. roślinki ważniejsze.