Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

elzbieta_g 12:48, 08 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Graham z powodu braku zim dorodny... potffór.. nie ma czasu na podpory i znó mi leży odłogiem na tarasie i trawniku.. trza znów na sznurek i do podpory pergoli uwiązać.

sznurkiem? królową?od razu mi lżej na duszy , bo myślałam , że tylko ja sznurkiem knebluje
bociek 12:59, 08 cze 2014

Anek, dzieki za oferte, ja juz mam u Ciebie dlug, wiec nie kus mnie nie kus I pokazuj swoj ogrod ile wlezie. Jak komus sie nudzi niech nie wchodzi, ja tam z luboscia ogladam Twoje fotki i to bogactwo. I wiesz co Ci powiem., To grzech, ze Ty uli nie masz, pszczolki mialyby u Ciebie raj a Ty slodki i zdrowiutki miodek dla Was i dla Muminka of kors

Sciskam Mala
alinak 17:50, 08 cze 2014

ja tam też na nadmiar fotek nie narzekam , bo nie co dzień zaglądam a bieżące mogą się dla mnie powtarzać w nieskończoność . dajesz czadu ...teraz to sama radość po ogrodzie spacerować ..no nie ? ...buziak
JulkAd 18:45, 08 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Julka, kopiuj do woli, po to wstawiam, że może i moja radosna twórczość komuś się przyda do czegoś

Jest tam taka ładna piwonia, ale nazwy nie znam.. jest śliczna, nie pokłada się.. o taka, może ktoś pomoże rozszyfrować nazwę.

oraz rozrastający się w tempie ekspres dzwonek skupiony, ale łatwo się usuwa nadwyżki obdarowując chętnych.. , potem jest len i jeżówki... pomarańczowe A przed piwonią rośnie odętka biała. Wokół piwonii posadzone da prymulki na wiosnę i na pewno coś jeszcze ale nie pamiętam.. musiałabym potrzeć na foto.. .

zapisałam tylko miejsce teraz wykombinuję i będzie oki
Kondzio 18:48, 08 cze 2014

Aniu macham i buziam i dziekuje za podjęcie decyzji
kasiek 20:03, 08 cze 2014

Ale super ze Majka nakreci Twój ogród bo fotki masz katalogowe i film sklei je w całość! Niesamowite miejsca, brakuje słów (co dla mnie jest sytuacja dość dziwną
Jag_58 20:29, 08 cze 2014

Anek koniec wnusiowania ,nadrabiam wątki ale nie wiem czy dam radę bo wszystkie wątki pędzą jak szalone a u Ciebie jak zawsze pięknie ,pozdrawiam i lecę dalej
Sebek 20:41, 08 cze 2014

Ciofam i ciofam i nie mogę się zatrzymać - chyba trafiłaś za życia do nieba, bo tak sobie je wyobrażam Cudnie jest!
eliza3 21:58, 08 cze 2014

Aniu, ogród teraz jest chyba najbardziej kwiecisty, pełen zapachów i kolorów, a Twoje piwonie i róże oszalały.
Znowu najwięcej czasu spędziłam u Ciebie ale to dobrze, będę miała kolorowe sny
Uwielbiam Twój ogród.
Madzenka 22:29, 08 cze 2014

O qruca bomba dalej Ani nie ma?
Ania ma sadzić naparstnice czy ostrózki? A może jeszcze coś innego poradzisz co będzie cale lato kwitło.. Najchętniej różowe lub bordowe...