Anek, dzieki za oferte, ja juz mam u Ciebie dlug, wiec nie kus mnie nie kus I pokazuj swoj ogrod ile wlezie. Jak komus sie nudzi niech nie wchodzi, ja tam z luboscia ogladam Twoje fotki i to bogactwo. I wiesz co Ci powiem., To grzech, ze Ty uli nie masz, pszczolki mialyby u Ciebie raj a Ty slodki i zdrowiutki miodek dla Was i dla Muminka of kors
ja tam też na nadmiar fotek nie narzekam , bo nie co dzień zaglądam a bieżące mogą się dla mnie powtarzać w nieskończoność . dajesz czadu ...teraz to sama radość po ogrodzie spacerować ..no nie ? ...buziak
Ale super ze Majka nakreci Twój ogród bo fotki masz katalogowe i film sklei je w całość! Niesamowite miejsca, brakuje słów (co dla mnie jest sytuacja dość dziwną
Anek koniec wnusiowania ,nadrabiam wątki ale nie wiem czy dam radę bo wszystkie wątki pędzą jak szalone a u Ciebie jak zawsze pięknie ,pozdrawiam i lecę dalej
Aniu, ogród teraz jest chyba najbardziej kwiecisty, pełen zapachów i kolorów, a Twoje piwonie i róże oszalały.
Znowu najwięcej czasu spędziłam u Ciebie ale to dobrze, będę miała kolorowe sny
Uwielbiam Twój ogród.
O qruca bomba dalej Ani nie ma?
Ania ma sadzić naparstnice czy ostrózki? A może jeszcze coś innego poradzisz co będzie cale lato kwitło.. Najchętniej różowe lub bordowe...