Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Agnieszka_B 21:31, 05 sie 2014

Aniu, gratuluje wizyty Mai w ogrodzie. Co do Muminka - to brak słów Zdjęcia z Mają i Muminkiem obłędne ! Buzia sama się śmieje na ich widok.
Kasik 21:39, 05 sie 2014

Aniu - ja tak wpadam po dłuższej przerwie, ale tylko od pisania, bo po cichu podczytywałam.
Wątpliwości nie miałam, że się wszystko fajnie potoczy. Odcinek będzie na pewno super. W takim ogrodzie i u takiej osoby jak Ty - nie może być inaczej.
Teraz to chyba pora na spokojnych parę chwil, by odetchnąć. Życzę Ci właśnie oddechu w tym pędzie.
WilczaGora 21:50, 05 sie 2014

ale się będzie fantastycznie oglądało

macham z Wilczej i buziaki ślę dla Muminka
AlKa 21:50, 05 sie 2014

Aniu zdjęcie z Maja i Muminkiem super, aż się mimowolnie buzia smieje. Oj chyba mi się instynkt budzi. Widac te bociany u mnie na dachu nie na marne siedziały
Kciuki trzymało tyle osób, co za mature Sebka, więc wszystko musiało pójść wspaniale.
Coś czuję, że odcinek z ogrodu Muminków będzie miał rekordową oglądalność.
ewa004 21:53, 05 sie 2014

Ja też czekam niecierpliwie ,znowu będę się chwaliła że Małą Mi znam ..że to moja ogrodowiskowa koleżanka Super
JulkAd 21:55, 05 sie 2014

Cieszę się z Tobą Aniu, że wszystko się udało, ale wiadomo było od początku, że będzie ok. Ekipa widać po uśmiechach superowa, a Muminek wszystkich(pewno nie tylko Maję) rozbroił swoją miną.....On to potrafi, tu na forum wiemy coś tym....

...buziolki, odpocznij teraz Kochana i zwolnij troszkę
Madzenka 22:04, 05 sie 2014

Całe forum trzymało kciuki, wiedzieliśmy, że Ty i ogród dacie radę. To będzie wspaniały odcinek, Ty ze swoim temperamentem oraz Maja z Muminkiem a w tle cudowny ogród!!!
ane3ka 22:16, 05 sie 2014

Serdeczne gratulacje! Śliczny Muminek, przede wszystkim. Chyba dzień pełen atrakcji był Wspaniale, że pogoda dopisała i na wszystkich twarzach uśmiechy. Będę polować na Maję
ane3ka 22:18, 05 sie 2014

Lukasz2013 napisał(a)

Nie tylko dzieci lgną do Mai

Przyznaje się bez bicia

Aniu gratuluje takiego gościa. Już nie mogę się doczekać tego odcinka. Co niedziela walcze z synkiem o 9:05 kto ogląda tv. Ja chce Maje on bajki i tak się każda niedziela zaczyna u mnie w domku. Pozdrawiam gorąco

U nas jest to samo.
W niedzielę lubię zaglądać na DOMO. Niestety jest walka o bajki
barbara_kraj... 22:27, 05 sie 2014

Aniu, Tyś w czepku rodzona Impreza za imprezą i wszystkie udane Emocje opadły, czas na odpoczynek przez duże "O"! Należy Ci się
Sądzę, że Muminek i lotos, to 'clou' odcinka, że o ogrodzie nie wspomnę